Cum se pregătesc fotbaliștii de la ACS Poli pentru meciul cu rivala...

Cum se pregătesc fotbaliștii de la ACS Poli pentru meciul cu rivala de tradiție UTA

0
DISTRIBUIȚI

POLI-ANTRENAMENT IN FEBRUARIE2013 15

ACS Poli va începe returul peste două săptămâni, cu UTA, iar jucătoriii deja se gândesc să obțină o victorie la Arad, pe terenul ”Bătrânei doamne”. Fotbaliștii mai tineri luați în pregătire cu echipa mare abia așteaptă meciul cu marea rivală, pe care care până acum au văzut-o doar ca spectatori. Arădenii sunt acum pe locul cinci în Seria de Vest a Ligii a II-a, cu 17 puncte, față de cele 26 ale timișorenilor de pe locul 2.


Cu toate acestea, UTA nu a abandonat încă lupta pentru promovare și cu siguranță meciul de peste două săptămâni va fi foarte încrâncenat. Fundașul Miodrag Todorov, luat în această iarnă în pregătire cu echipa mare, spune că până acum a fost doar spectator la meciurile dintre Poli și UTA. ”Meciul cu UTA e primul meci din retur și e normal să ne gândim deja la el. Nu pot să spun dacă voi fi în lotul de 18, eu sper. Dacă voi rămâne pe bancă va fi bine pentru mine, dacă nu, voi juca oricum la juniori”, a declarat fundașul de 17 ani.

Todorov joacă pe postul de fundaș stânga, pe care până acum a evoluat sârbul Marko Marovic. Juniorul lui ACS Poli spune că are o relație foarte bună cu Marovic. ”Orice concurență e benefică, mai ales cu un jucător cu experiență ce a jucat la multe echipe importante. Suntem prieteni și vorbim foarte mult”, a declarat Miodrag Todorov. Fundașul stânga a fost cooptat de Vali Velcea în cantonament alături de atacanatul Cristian Bărbuț și de fundașul Cristian Bocșan. ACS Poli va mai juca săptămâna aceasta două partide de verificare, una miercuri și alta sâmbătă. Adversarul sigur în acest moment e cel de sâmbătă, FC Botoșani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.