De ce se sărută fetele între ele, în cluburi?

De ce se sărută fetele între ele, în cluburi?

3
DISTRIBUIȚI

zoltanvarga 22

Să tot fie vreo zece anişori de când Madonna a făcut senzaţie la gala MTV Video Music Awards. Pentru celebrul ei sărut cu Britney Spears. „Semnalele“ de acest gen au continuat printre altele şi cu Kate Perry care a făcut valuri cu al ei hit „I Kissed a girl“ şi lista poate continua la nesfârşit. Cert este că astăzi, cluburile sunt pline de fete care se sărută între ele. Chiar aşa, de câte ori n-ai văzut în vreun club două tipe care dansează provocator una cu alta sau care chiar se pipăie senzual? Dacă faci parte din categoria oamenilor care n-au mai ieşit demultişor prin asemenea stabilimente, s-ar putea să ai senzaţia că o bună parte din reprezentantele sexului frumos sunt combinate doar între ele. Sau că ai nimerit într-un loc dedicat minorităţilor sexuale.


Dar nu este deloc aşa. Unul dintre motivele pentru care fetele se sărută între ele în cluburi este că e trendy. Individele în cauză încearcă să imite diverse vedete care se afişează prin asemenea chestii. Mai sunt şi cazuri în care respectivele chiar vor să experimenteze.  Cel mai important motiv pentru care fetele se sărută între ele este nevoia de a fi în centrul atenţiei. Mai exact, în atenţia masculilor.

„Dezinhibatele“ care se dedau la aşa ceva adeseori recurg la multe shot-uri pentru a fi în formă. Care le sunt oferite de cei care fac ochii cât cepele la această privelişte, of course. Shot-urile astea sunt menite să le facă să fie cât mai convingătoare. Căci, să nu uităm, toată chestia asta e un soi de teatru modern. Scopul este acela de a-i înfierbânta pe săracii masculi, care salivează la asemenea scene fierbinţi, pe care mai demult le puteau vedea doar în filme din alea deochiate. Scenetele astea de teatru modern sunt executate doar pentru bucuria publicului masculin care admiră priveliştea. Şi să vă mai zic un secret: de obicei dezinhibatele astea pleacă dimineaţa din club singure. Se mulţumesc cu ideea că au captat atenţia şi arareori se combină cu bărbaţii care se calcă în picioare pentru a intra în graţiile lor. Dincolo de toate, imaginea cu care se trezesc masculii după tone de shot-uri băute pentru a combina fetele, e una frumoasă. Să vină din nou weekend-ul, zic!

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.