De ce se schimbă planul refacerii străzii Musicescu. Au început lucrările pe...

De ce se schimbă planul refacerii străzii Musicescu. Au început lucrările pe Cloșca

1
DISTRIBUIȚI

muzicescu 35

Edilul şef  Nicolae Robu a anunţat astăzi că „am început lucrările pe strada Cloşca şi vrem să profităm de vremea favorabilă.  Vrem să terminăm lucrarea la termen şi  vrem să avansăm lucrurile într-un ritm ridicat.


O altă lucrare este pe strada Musicescu,  acolo a intervenit o problemă şi anume E-on are o lucrare şi nu putem  interfera lucrările. SDM se va ocupa de porţiunea Girocului până la capătul lui Urseni, până la finalizarea lucrărilor E-on. Astăzi, pe strada  Cloşca se lucrează la piste de biciclete de pe Grigore Alexadrescu şi pe Grigore Alexandrescu la Paroşeni la carosabil”.

Edilul şef a oferit  şi explicaţii privind fuziunea ADP – SDM. „Suntem în faza finală a inventarierii bunurilor celor două societăţi şi imediat după ce se încheie şi inventarul vor urma ceilalţi paşi procedurali. Probabil că de la 1 aprilie abia va putea funcţiona noua societate”.  Două din cele trei tronsoane de la strada Cloşca au fost deja finalizate.  Despre restul de lucrări, edilul şef a promis că „în mod normal în câteva luni această lucrare se poate încheia având în vedere cât s-a putut realiza cu o mobilizare bună anul trecut. Eu apreciez că în câteva luni şi imi doresc ca la sfârşitul lunii mai ea să fie finalizată. Termenul era de doi ani, mult mai larg, însă am cerut SDM să îşi mobilizeze forţele să nu ţinem oraşul în şantier”.

 

1 COMENTARIU

  1. cind o sa demontati popicele albe de pe bd cetatii din fata de la sc. generala nr. 19? au fost montate cind era blocat accesul pe str. closca, acum circulatia este permisa, cei care efectueaza viraj la stinga blocheaza accesul celor care doresc sa mearga inainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.