Deplasare dificilă pentru baschetbalistele de la Danzio

Deplasare dificilă pentru baschetbalistele de la Danzio

0
DISTRIBUIȚI

baschet fete olimpia10_resize

”Panterele roz” au sâmbătă meci la Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă aflată pe locul 5 în Liga națională. În tur, timișorencele s-au impus, dar acum gazdele pornesc ca favorite. Danzio a avut două meciuri mai accesibile de când a început returul, cu SCM Craiova și CS Rapid, partide în care bănățencele s-au impus.


Deplasarea din Secuime este primul test al returului pentru ”pantere”, atât din prisma suporterilor fanatici din Sfântul Gheorghe, care vor crea o atmosferă dificilă pentru echipa oaspete, cât și din cauza rezultatelor. Fetele de la Sepsi au adunat 27 de puncte, la fel ca echipa din Alba-Iulia, care a câștigat meciul direct însă.

Gazdele de mâine au în total cinci meciri pierdute, ambele cu Aradul, meciul de la Timișoara, cel cu Alba-Iulia și partida cu Târgoviște. În schimb, au câștigat meciul cu Satu Mare, meci în care echipa din nordul țării era favorită. La capitolul înfrângeri, nici bănățencele nu stau rău. BCM Danzio a pierdut șase meciuri, dar este abia pe locul 9, cu 24 de puncte, deoarece are cu două partide mai puțin jucate în retur, din cauza retragerii echipelor. Echipa din Covasna are șase străine în lot, americancele Bailey, Rhoads, Valentine, Wampler, sârboaica Ivanovic și unguroaica Kajdacsi, foarte bună la recuperări.În tur meciul s-a terminat 73-70 după o luptă strânsă în Banat. Rămâne de văzut dacă și în retur timișorencele le vor face viața grea celor de la Sepsi sau vor ceda ușor. Meciul se va juca mâine, de la ora 18.00. Arbitrii vor fi Vlad Ghizdăreanu și Manu Călin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.