Doctorița ucisă de fostul soț de Dragobete a fost înmormântată. Care au...

Doctorița ucisă de fostul soț de Dragobete a fost înmormântată. Care au fost ultimele mărturisiri ale femeii înainte de divorț

0
DISTRIBUIȚI

DSC_0075

Doctorița ucisă de fostul soț, chiar de Dragobete, Ligia Mara, a fost înmormântată astăzi în satul natal Livadia, din județul Hunedoara. Peste 200 de persoane au venit la funeralii, pentru a o petrece pe ultimul drum. Printre aceștia au fost medici, asistente, colegi de la spital, dar și pacienți și angajați ai clinicii pe care o conducea. Manifestarea a fost oficiată de patru preoți și de duhovnicul ei de la Catedrala din Deva.


Într-o cuvântare în memoria femeii, acesta a dezvăluit câteva detalii din ultimul an de viață al Ligiei Mara. Preotul a povestit că Mara i s-a plâns că nu mai suporta să vină creditori, să-i ceară bani pe datoriile făcute de Tibi Stan, pe atunci încă soțul ei. Doctorul urolog i-a mărturisit clericului că i-a salvat viața, însă nu mai putea continua în acest mod, așa că a decis să divorțeze. După ce i-a dat vestea lui Stan, acesta a început să o amenințe neîncetat. Chiar și oamenii din sat, prezenți la înmormântare, spun că bănuiau că femeia avea o căsnicie nefericită. Tibi Stan a fost înmormântat într-un sat din comuna Peștișu Mic, la aproximativ 80 de kilometri de locul în care se află mormântul fostei sale soții și victime.

Crima urmată de sinucidere, chiar de Dragobete, a șocat o țară întreagă. În noaptea de sâmbătă spre duminică, Tibi Stan, înarmat cu o pușcă de vânătoare, și-a ucis soția, a abandonat-o în mașină, apoi s-a sinucis, în altă mașină, la câteva străzi distanță. Cei doi se aflau în divorț, iar apropiații spun că miza acestuia erau banii, pe care Stan ar fi vrut să-i lase moștenire fiilor săi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.