Duel între Marchizul de Parâng, Regele Arthur și Bin Laden, la carnavalul...

Duel între Marchizul de Parâng, Regele Arthur și Bin Laden, la carnavalul pe schiuri GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1736493268">

carnaval pe schiuri 1

Marchizul de Parâng, Regele Arthur, Bin Laden, Al Capone, clovni, vampiri şi iepuraşi au ocupat, sâmbătă seară, pârtiile din staţiunea montană Parâng, din Valea Jiului, unde a avut loc Carnavalul Zăpezii. Sute de turişti s-au costumat în cele mai inedite personaje, apoi şi-au pus schiurile şi au făcut mai multe ture pe pârtiile din staţiunea montană Parâng, unde a avut loc Carnavalul Zăpezii. „Sunt Marchizul de Parâng şi vă invit la Carnaval”, a deschis festivalul un turist îmbrăcat în catifea şi satin şi cu perucă albă pe cap întocmai ca marchizii de pe vremuri.

Un altul, care purta un sacou alb şi o pălarie de aceeaşi culoare s-a prezentat drept Al Capone şi a „ameninţat” juriul că „dacă nu este câştigător va aduce şi mitraliera”. Fără arsenal a schiat şi un bărbat costumat în Bin Laden. Nici Regele Arthur nu şi-a adus sabia, însă săritura de pe trambulină i-a făcut pe turişti să-l întâmpine cu aplauze. Priză la public a avut şi „turistul cocalar” îmbrăcat cu cămaşă şi geacă din piele şi încălţat cu pantofi din lac, care a tras după el un troler. „Turistul cocalar e tipul de turist care vine la munte îmbrăcat de stradă şi de cele mai multe ori are nevoie de ajutorul salvamontiştilor după ce alunecă sau îngheaţă din cauza îmbrăcămintei şi încălţămintei nepotrivite”, a spus tânărul care a folosit trolerul drept sanie.

După ce „personajele” au coborât pe pârtie şi s-au prezentat în faţa publicului a urmat o paradă a ambarcaţiunilor. Participanţii la carnaval au coborât pârtia cu bărci pneumatice sau cu snowmobile acoperite cu blănuri pentru a imita săniile trase de câini. „Câteva sute de turişti s-au costumat. Avem costume deosebite de marchiz, de scafandru, îl avem pe Bin Laden, pe Al Capone, pe regele Arthur, dar avem şi mulţi clovni, vampiri şi vampiriţe, iepuraşi, piraţi. Toată lumea se distrează”, a spus organizatorul Carnavalului Zăpezii, Stelian Zanet. După lăsarea întunericului, participanţii la carnaval au luat în mâini câte două torţe şi a coborât pârtia, apoi au aprins un foc de tabară în jurul căruia au pornit petrecerea cu vin şi ţuică fiertă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.