Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacăului, a murit la Viena

Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacăului, a murit la Viena

3
DISTRIBUIȚI

dumitru sechelariu

Fostul primar al oraşului Bacău şi fost patron al echipei FCM Bacău, Dumitru Sechelariu, a încetat din viaţă, sâmbătă dimineaţă, la o clinică din Viena, conform unor apropiaţi ai acestuia, anunţă Mediafax.


Avocatul lui Dumitru Sechelariu, Nicuţa Cîţu, a declarat că „nimeni nu se aştepta” ca fostul primar al Bacăului să moară, „nici medicii de la Viena”.  Sâmbăta trecută, Dumitru Sechelariu a fost transferat de la Bucureşti la o clinică din Viena, la cererea expresă a familiei.

În 2 februarie, fostul primar al Bacăului Dumitru Sechelariu a fost adus la Spitalul Floreasca, prin transfer de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iaşi, pacientul fiind atunci conştient, cooperant şi cu parametrii funcţiilor vitale în limite fiziologice.

În zilele următoare, Sechelariu a fost supus mai multor investigaţii imagistice şi de laborator, în vederea stabilirii stării biologice de moment şi a planului terapeutic, iar marţi, 5 februarie, a fost supus unei intervenţii chirurgicale, evoluţia postoperatorie imediată fiind favorabilă.

3 COMENTARII

  1. ..sa va ginditi toti la asta cind va enervati ca nu reusiti sa adunati cam cit ati vrea ca nu aveti destui bani pusi deoparte sau nu aveti destule case de vacanta sau masini scumpe,ca vine vremea plecarii si ramine tot de voi…….ati pregatit plecarea?…..veti fi bine primiti?……nu veti stapini voi pamintul si nici copii vostri…! ! ! ! ! !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.