Elena Udrea candidează la preşedinţia PDL

Elena Udrea candidează la preşedinţia PDL

1
DISTRIBUIȚI

1344067671udrea

Deputatul Elena Udrea a anunţat astăzi că va candida la preşedinţia PDL, la Convenţia Naţională din martie, informează Mediafax. Decizia vine după o discuţie a ei cu colegii de partid. „Candidez pentru PDL, nu împotriva cuiva, candidez pentru viitorul partidului. (…) Sper să avem parte de o competiţie frumoasă, şi nu de o dispută”, a mai spus Udrea.


„Sper ca moţiunea să fie semnalul pe care PDL îl aşteaptă pentru a redeveni un partid viu”, a mai spus Elena Udrea.

Deputatul PDL Elena Udrea declara, în 18 ianuarie, la gandul.live, că ea va candida la o funcţie de conducere în partid, fără a exclude total candidatura la şefia partidului, în funcţie de echipă şi a apreciat că formaţiunea are nevoie de „viziune” şi că Emil Boc trebuie să revină în conducerea PDL. Udrea a subliniat în mai multe rânduri că PDL are nevoie de „viziune” şi că este obligatoriu să fie organizate alegeri interne. „Este nevoie să grăbim clarificarea din interior, pentru că scena politică nu ne aşteaptă. (…) Dacă noi nu suntem pregătiţi să intrăm în joc, rămânem pe dinafară”, a mai susţinut Udrea.

 Foto: cotidianul.ro

 

1 COMENTARIU

  1. ziga din plescoi ,candidoza la sefia grajdului cu maidanezii pdl,disparutii ,nimenii lui basescu paranoia o vrea pe ciocanitoarea udy ,langa el sal suga bine pe chiorul nebunul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.