Ești mireasă în 2013? Ai nevoie de rochie ivory, sculpturi în fructe...

Ești mireasă în 2013? Ai nevoie de rochie ivory, sculpturi în fructe și un tort romantic GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI

TARG DE NUNTI LA MALL03

Cea de-a şaptea ediţie a Festivalului de Nunţi I’m Marriage, deschisă ieri la mall, a adus în fața celor care se pregătesc de nuntă decoruri splendide, rochii de prințesă și delicii culinare. Spre exemplu, o bucătăreasă le oferă tinerilor care doresc să îşi unească destinele sculpturi în fructe, legume, gheaţă sau în zahăr, precum şi fântâni cu ciocolată, de şampanie sau brânză. Preţul este de 500 de euro pentru sculpturi, iar o fântână de ciocolată costă până la 250 de euro.

Nici maeştrii cofetari nu s-au lăsat mai prejos, aceştia s-au întrecut în realizarea unor torturi de mireasă cât mai frumoase, pe care le-au prezentat la Festival. Cel mai ieftin tort, pentru cel mult 100 de persoane, costă aproximativ 1.000 de lei, dar cei care fac nunţi cu peste 500 de invitaţi trebuie să scoată din buzunar puţin peste 5.000 de lei.

Preţurile rochiilor de mireasă oscilează între 1.000 şi 4.700 de lei. „În acest an se poartă rochiile de culoarea untului, cât mai simple, din dantelă şi tip sirenă, adică mulate pe corp. Miresele preferă rochii cât mai comode, nu foarte încărcate cu multe accesorii”, ne-a spus Iulia Crainic, reprezentanta unei companii producătoare de rochii de mireasă.


Restaurantele timişorene au venit cu oferte promoţionale la meniurile de nuntă, un mediu tradiţional costă 80 de lei. Ca de obicei, domnii au fost uitaţi: costumele pentru bărbaţi nu s-au regăsit în standurile participanţilor la festival.

Foto: Adrian Pîclișan

1 COMENTARIU

  1. Am fost la aceasta expozitie, dar nu ma incantat foarte tare. O sa am nunta in Septembrie, si tortul am ales sa mi-l faca cei de la deliciilekrons, deoarece nu sunt asa de scumpi cu tot cu transportul pana in Bran… aici o sa am nunta, chiar daca mi-ar fi placut sa fie acasa in Timisoara, dar asta e… ce sa fac daca mi-am luat sot din Bran :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.