Evenimentele TM Pressure: muzică bună şi oameni fericiţi

Evenimentele TM Pressure: muzică bună şi oameni fericiţi

0
DISTRIBUIȚI

anonimtm1(1)

Amatorii de muzică electronică adevărată sunt așteptați sâmbătă, 23 februarie, de la ora 22.00, la D’arc Café, la un nou episod TM Pressure, o serie de manifestări organizate de cei de la anonimTM pentru promovarea petrecerilor de calitate. „Evenimentul a apărut acum doi ani într-un climat destul de anost pentru party-uri în Timişoara, când ne învârteam între DJ de winamp şi evenimente gratis. Pentru că şi noi şi cei care ne găzduiesc avem o reputaţie destul de bună şi standarde de calitate destul de ridicate, am numit seria asta Pressure, adică presiunea necesară mişcării, ca aceasta să meargă mai departe Cu toţii asta vrem, evenimente de calitate, muzică bună şi oameni fericiţi“, ne-a declarat Dudu, din partea organizatorilor.


De această dată, cei responsabili cu distracţia vor fi Leizaboy, Pristvi, Newgotti şi Rawcutz, iar biletele de intrare costă cinci lei până la miezul nopţii şi zece lei după.

Pentru viitorul apropiat echipa celor de la anonimTM plănuieşte editarea celei de-a cincea compilaţii anuale realizată exclusiv cu muzicieni timişoreni, o serie nouă de petreceri Party People pentru sezonul outdoor şi realizarea unui nou site. „Scena locală a făcut paşi spre normalitate şi spre calitate, dar este încă destul de haotică, e presărată cu evenimente care nu au nicio valoare, dar care au promovare la fel ca cele care contează cu adevărat. De aici şi nedumerirea oamenilor, care doar cu timpul ajung să ştie ce e bun şi ce nu. Petrecăreţul de ocazie nu va şti asta niciodată, pentru că nu ajunge să vadă ansamblul. Referitor la petrecerea de sâmbătă, Leizaboy are mai nou tendinţe spre drum’n’bass, şi se simte backgroundul său din hiphop, jazz şi funk. Newgotti, care pune mai nou un gen foarte «exclusiv» în România, trebuie ascultat neapărat la un party. Pristvi este sufletul petrecerii, iar Rawcutz este un tânăr DJ foarte talentat care poate ajunge departe“, a mai adăugat Dudu, membru fondator al AnonimTM.

Foto: Sebastian Tătaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.