Deputatul Sorin Grindeanu, membru în comisia de control a SRI. Vezi ce...

Deputatul Sorin Grindeanu, membru în comisia de control a SRI. Vezi ce s-a întâmplat azi noapte la ora 2 în Parlament

2
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu op

Ultimele 24 de ore au fost unele pline pentru deputatul PSD de Timişoara, Sorin Grindeanu, care de astăzi este membru al comisiei reunite a Parlamentului României de control a Serviciului Român de Informaţii. Asta după ce în urma votului secret a fost ales cu 474 de voturi pentru şi 4 împotrivă.


„Este un vot care mă bucură, mai ales că în ultimele zile unii au făcut pe Gică contra doar ca să se opună, aşa cum s-a întâmplat la Legea bugetului. Sunt dezamăgit că nu am fost de mai mulţi parlamentari de Timiş, unii dintre ei zilele trecute făcându-şi griji pentru banii care vor veni la Timişoara, după care au plecat în concediu şi nu au fost o zi prezenţi ca să susţină proiectele Timişoarei”, a declarat Sorin Grindeanu pentru PRESSALERT.ro.

La votarea amendamentelor de la Legea bugetului în plenul Parlamentului nu au lipsit momentele surpriză. Pe la 2 noaptea, când s-a ajuns la Ministerul Sănătăţii, iniţial s-a anunţat că nu sunt amendamente aprobate de comisia de specialitate. Ulterior s-a revenit şi s-a aprobat şi în plen amendamentul prin care şi de la Sănătate vor fi alocaţi cinci milioane de lei pentru noul spital de copii.

Foto opiniatimisoarei.ro

2 COMENTARII

  1. I-a suflat locu lu Răducanu si va reforma si doisunsfertu! ASA DA! Titule, fereala tata, nu te vad bine! Kreca nu dormi prea bine de la stirea asta. Tu sti mai bine decât noi toți ce înseamnă lucru asta.

  2. Felicitari. Domnule deputat asa cum va stiu, doresc sa se vada o schimbare in Timisoara ………. Eu personal am avut de suferit ca nu ati mai fost presedintele meu ! Succes .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.