EXCLUSIV Palatul șefului de clan țigănesc „Diamant”, pus sub sechestru, în premieră,...

EXCLUSIV Palatul șefului de clan țigănesc „Diamant”, pus sub sechestru, în premieră, de DIICOT Timișoara. Vezi cum arunca baștanul cu banii VIDEO

6
DISTRIBUIȚI

vila tigan diamant

Acțiune fără precedent a procurorilor DIICOT Timișoara și a polițiștilor de la „Crimă Organizată” – astăzi a fost pus sechestru pe un palat țigănesc și terenul aferent acestuia, aflat pe bulevardul Mihai Viteazu din Timișoara. Anchetatorii au decis să pună sechestru asigurator pe palat, pentru a recupera prejudiciul într-un dosar de “Crimă Organizată”, în care Novacovici Trifu, zis Diamant, împreună cu alți membri ai familiei, este cercetat pentru trafic de persoane. Investigațiile polițiștilor de la “Crimă Organizată” Timișoatra au scos la iveală faptul că membrii clanului țigănesc au racolat mai multe persoane cărora le-au promis locuri de muncă bine plătite la firma lor de intermedieri auto din Germania.


Când oamenii ajungeau acolo, erau obligați să încalce legislația germană privind vânzările de mașini. “Săgețile” erau obligate să împrăștie diverse anunțuri legate de intermedieri de mașini, iar când găseau un client, membrii clanului Diamant reușeau să-l păcălească pe neamț, spunându-i că mașina este “varză” și oferindu-i un preț de nimic, lăsând să se înțeleagă că ar putea anunța poliția, pentru că vrea să-și vândă mașina încălcând legislația în vigoare în Germania. Ulterior, mașinile erau vândute la prețul real. În cazul în care cei racolați refuzau să mai asculte ordinele, erau amenințai și bătuți de membrii grupării. Aceste “business-uri” le-au adus sume importante de bani. Numai în urma unei acțiuni a poliției germane fiind confiscate luna trecută de la unul dintre membrii clanului peste 13.000 de euro.

După ce „mascații” Jandarmeriei au intrat împreună cu cei de la „Crimă Organizată” în imobil, unul dintre vecini și-a făcut curaj să vorbească, povestind că „de 10 ani, de când au venit, țiganii ne terorizează. Fac tot ce vor ei. Au construit ilegal în spatele curții și nu i-a întrebat nimeni de sănătate, deși am depus plângeri peste tot. Nu se poate cu ei, când se întorc, terorizează pe toată lumea”.

Vezi cum se distrau țiganii din clanul Diamant, aruncând cu banii la lăutari.

6 COMENTARII

  1. „Sagetile”erau obligati sa imprastie anunturi cu intermedieri de masini…Mai oameni buni,dar ce infractiune este acest lucru,cred ca mai vinovati sunt nemtii care le dau ajutoare sociale acestor paraziti si apoi zbiara ca tiganii fac bani ilegal.PROSTII DRAQ,PAI VOI LE DATI AJUTOARE SOCIALE SI CASE GRATIS!

  2. M-am ingrozit vizionand inregistrarea de mai sus!!! Sunt oribili,sunt niste monstrii,gunoaiele societatii!!!
    Trebuie ,intr-un fel,sa scapam de ei!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.