Cum a reuşit fiica antrenorului de la ACS Poli să-şi surclaseze tatăl

Cum a reuşit fiica antrenorului de la ACS Poli să-şi surclaseze tatăl

0
DISTRIBUIȚI

optimizat(1)

Antrenorul lui ACS Poli, Vali Velcea, are o motivație în plus să fie pe locul întâi față de omologii săi din Liga a II-a. Andreea Velcea, fiica sa de 12 ani, este numărul unu din țară la tenis feminin la cateogira sa de vârstă.


Cu doi oameni de sport în casă, în familia Velcea s-a instaurat o adevărată competiție pentru primul loc, deoarece pentru Andreea a devenit deja o obișnuință să fie mereu numărul unu.

De fiecare dată când vorbește despre Andreea, pe chipul lui Vali Velcea se citește o mare mândrie pentru realizările micii tenismene. ”Fata mea mă obligă să fiu pe primul loc, pentru că ea este deja acolo. De aceea, vreau să termin și eu returul pe primul loc în Seria a II-a a Ligii a II-a. Andreea mă întreabă mereu, tati, tu pe ce loc ești? Îi spun că sunt pe doi, iar ea îmi răspunde că este pe locul 1”, a povestit Vali Velcea.  Fata tehnicianului lui ACS Poli este pe primul loc la categoria sa de vârstă, cu 7131 de puncte în clasamentul Federației Române de Tenis. Andreea este singura româncă ce va participa la Turneul de la Auray, din Franța, competiție ce are 56 de participante pe tablou și ste considerată o speranță a tenisului feminin românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.