Cum a ajuns femeia care şi-a ucis şi cel de-al doilea copil...

Cum a ajuns femeia care şi-a ucis şi cel de-al doilea copil să fie cercetată în libertate

1
DISTRIBUIȚI

sange politie deta

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au trimis-o în judecată, în stare de libertate, pe  Aurelia Rejep, care a fost acuzată de omor calificat, în stare de recidivă.Anchetatorii au acuzat-o de faptul că ” în dimineaţa zilei de 04.07.2012, în jurul orei 9, inculpata a născut la domiciliu un făt de sex feminin viabil pe care l-a înfăşurat într-un cearşaf şi l-a introdus într-o pungă împreună cu placenta, transportându-l apoi la o locuinţă părăsită din localitatea Cenad, jud.


Timiş, unde l-a aruncat într-o fântână dezafectată, copilul decedând, faptă pe care a plănuit-o încă cu o lună înainte de a naşte, fără a prezenta tulburări pricinuite propriu zis de naştere”. În urmă cu 13 ani, femeia şi-a ucis copilul în vârstă de doi ani, fiin condamnată la cinci ani de puşcărie,

Rejep va fi judecată în stare de libertate deoarece instanţa a considerat după şase luni de la arestare că a expirat perioada rezonabilă, iar femeia nu era trimisă în judecată. Pentru a dovedi că nu este vorba de pruncucidere, ci de omor calificat, procurorii au solicitat efectuarea a nu mai puţin de trei expertize, inclusiv la IML Bucureşti, fapt care a dus la prelungirea investigaţiilor. Dosarul va fi judecat de Tribunalul Timiş.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.