Formația Desant are cel mai album rock al anului 2012. Vezi ce...

Formația Desant are cel mai album rock al anului 2012. Vezi ce alte premii a câștigat

3
DISTRIBUIȚI

Desant-2

Formaţia timişoreană Desant are parte de aprecieri din partea amatorilor de rock din ţara noastră, dovadă că albumul trupei „Joc de noroc“ a primit distincţia de cel mai bun disc rock al anului. Deşi a fost lansat la începutul lunii noiembrie a anului trecut, materialul discografic al timişorenilor a fost numit „cel mai bun album rock al anului 2012“ de către Radio Romania 3Net „Florian Pitiş”. Recent, timişorenii au „recidivat”, discul lor fiind numit „cel mai bun album metal al anului 2012 în România“ de către cei de la MaximumRock.  „Spre bucuria noastră, discul are parte de o sumedenie de premii.


Ne mândrim  şi cu titlul de „Cel mai bun debut al anului 2012” la Top Românesc – Radio România Actualităţi. Mulţumim tuturor celor care ne-au cumpărat albumul şi ne-au votat în primul rând şi celor care ne urmăresc, ne susţin şi sunt alături de noi. Continuăm concertele de promovare a albumului cu dorinţa ca acesta să ajungă la cât mai multă lume, iar pentru acest an avem câteva suprize“, ne-a declarat Alin Achim, din partea formaţiei. Desant a luat naştere la sfârşitul anului 2010 şi îi are în componenţă pe Alex Anca (voce), Tibi Săulescu (chitară), Vlad Toma (clape), Alin Achim (bass) şi Mihai Dobrescu ( tobe). Albumul „Joc de noroc” conţine 14 piese şi a fost produs de propria casă de discuri a trupei, Desant Factory.

 

3 COMENTARII

 1. Bravo Desant! Ma bucur pentru voi. Timisoara ar trebui sa se mandreasca cu voi. Speram sa nu fiti pusi la pastrare si sa ne bucurati cu muzica voastra, nu doar pe bucuresteni si restul tarii.

 2. Asa, asa ! Acum mai ramane sa fie dati pe toate posturile de radio si sa fie invitati de Primaria Timisoara la concertele organizate de ea in Timisoara 🙂

 3. Felicitari Alin, felicitari trupa

  Cam ce spunea Bocerean despre incapatanarea mea cand am refuzat „marea” trupa Foileton pentru a-mi urma crezul si visul despre muzica, iar prodisul finit s-a numit „Bethleem” 1995, cu toata saracia si mafia din muzica acelor ani…voi spune si eu despre tine. Cine crede in el insusi, in talent si in daruirea lui de catre Dumnezeu va reusi, dincolo de toate barierele si piedicile puse de oameni.
  Poate ne vedem si la Deva…live si face to face
  cu tot dragul
  radu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.