Fostul şef al Fiscului din Oţelu Roşu, acuzat că a sechestrat un...

Fostul şef al Fiscului din Oţelu Roşu, acuzat că a sechestrat un bărbat ca să afle cine i-a furat seiful cu 1,7 milioane de lei. Află ce armă s-ar fi folosit şi cum s-a acţionat

7
DISTRIBUIȚI
petru lupsac 8
Petru Lupşac, acuzat că şi-a căutat singur dreptatea Foto: Facebook

Petru Lupşac, fostul şef al Finanţelor Publice din Oţelu Roşu care la sfârşitul lunii ianuarie a  reclamat că i-a fost furat seiful de o tonă din casă în care erau 1.715.500 lei în timp ce era în concediu, este acuzat de un bărbat că l-a sechestrat în încercarea de a afla unde-s banii. Poliţiştii au audiat mai multe persoane, unele fiind duse şi la detectorul cu minciuni, dar până acum nu au reuşit să afle cine şi cum a scos din casă seiful în care s-ar fi aflat  370.000 euro, 160.000 lei, bijuterii şi alte bunuri. Mitruţ Romeo Marian, de 24 ani, din Oţelu Roşu, susţine că Lupşac i-a promis în urmă cu câteva zile că „îmi dă un miliard de lei numai să-i spun cine-s hoţii”. Aseară, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată pentru Romeo Mitruţ. ” Mi-a dat întâlnire la o fabrică de pâine. Era cam 20,10.  Când am urcat în maşină, mi-a pus cătuşele. A deschis maşina în spate şi a mai apărut un bărbat cu cagulă. M-au târât în spate şi m-au dus cu maşina. Era o casă părăsită. M-au legat cu cătuşa de gratia unui geam.


Lupsa a  scos pistolul şi a tras un foc în sus. Mi-a spus că  al doilea cartuş este pe ţeavă şi este pentru mine şi mi-a pus pistolul la cap. Îmi spunea să-i spun cine l-a furat că eu ştiu.  Lupşa Petrică mi-a spus că groapa o am pregătită.  Era el şi încă doi sau trei. Nu am văzut exact că m-au ţinut tot timpul cu capul în jos. M-au lovit. Aproape o oră m-au ţinut acolo”, a declarat Romeo Mitruţ pentru PRESSALERT.ro.

victima petru lupsac
Bărbatul care-l acuză pe Lupşcac de răpire

După ce a fost eliberat pe o stradă din Oţelu Roşu, bărbatul s-a dus la Poliţie să reclame ce i s-a întâmplat. Avocatul lui Mitruţ, Cosmin Bolosin, a afirmat că „mergem acum la Poliţia Oţelu Roşu să lămurim această plângere. A venit o echipă de poliţişti de la Reşiţa care anchetează cazul. Din punctul nostru de vedere ne aflăm în faţa unei infracţiuni foarte grave –  libertate de libertate în mod ilegal, folosindu-se o armă de foc”. Până la ora redactării acestui material, Petru Lupşac nu a putu fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere faţă de aceste acuzaţii.

7 COMENTARII

 1. poate dom sef de fisc ie ofitzir acoperit de securitate. mai ales ca dache umbla imbracat in uniforma de mujahedin arab poate o fost infiltrat coloshia sa depisteze terorishit shatunci are drept la arma jeriko cu gloantze de vidia cum umblau la revolutia din’89 terorishtii lu’ ceaucesci si omorau rivolotzeonari. asha ca trebe last in pace sa face meseria in linishte si dupe cum o jurat in fatza governului si comandantului suprem(besescu).

 2. aaaaa… am uitat ceaua…
  iar dom’ avucat bolosin care ie ficior de ofiteru securist in rezerva trebe se intelege asta si sa nu atace pe domnu de la fics. se treitz!

 3. super tare … da de unde are seful de la fisc (FIE SI FOST) 1700000 lei doar acasa? din spagi si din fieru vechi furat de tiganii cu care lucreaza… pai cand a venit din vacanta pe el trebuiau sa il ia mascatii dar nah cum traim intr-o lume nebuna unde doar banii conduc ne asteptam, maine poimaine sa se apuce asta de omorat oameni ca sa afle cine ia luat averea

 4. Sa-alam alekum, habibi!
  Se pare ca nu a fost la Mecca, asta, aas, ca o divagatie, uitandu-ma la ce are pe cap…
  Ca-n cap, are problema legata de banii lui! Banii lui, cinstit castigati!
  Corect comentariul referitor la ridicarea lui de catre mascati, ca,deh, la banii lui……….
  Rezervistul scrie nativ,public enemy. Nu se chinuie deloc, crede-ma!
  Atat a putut sa prinda la doctorat………

 5. Interesant, foarte interesant, că presupusa victimă (Mitrut Romeo) şi-a permis să-l angajeje tocmai pe avocatul Cosmin Boloşin, ca să-l apere !! Păi oare, nu acest avocat îl apără şi pe naşul/mentorul/protectorul lui Lupşac , împăratul ex-primar Iancu Simion-Simi ? Şi atunci, domnul avocat , fiu de fost(?) securist cum spune mai sus „rezervist-ul” , de ce nu-l apără pe Lupşac-finul naşului împărat Simi , ci s-a grăbit să-l apere tocmai pe denunţătorul (!!) lui Lupşac ?

 6. Se vede ca este foarte lovit saracul Mitrut Romeo asta este o inscenare cu cumnatul lui Lupsac sa iasa ei basma curata dupa ce au furat seiful, dar spune tu din ce familie faci parte Romeo o mama iesita nu demult din puscarie dupa ce si-a ucis sotul niste derpedei dar, na mai vor sa faca un pic teatru vagabontii astia trebuie batuti sa le vina mintea la cap….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.