Fotbaliștii de la ACS Poli, în ultimele zile de cantonament. Care a...

Fotbaliștii de la ACS Poli, în ultimele zile de cantonament. Care a fost cel mai tare adversar din Antalya

0
DISTRIBUIȚI

03

Cantonamentul din Antalya a intrat pe ultima sută de metri. Cei de la ACS Poli mai dispută un singur amical, iar vineri vor reveni la Timișoara. Fotbaliștii s-au declarat mulțumiți de stagiul de pregătire din Turcia. Jucătorii spun că atât condițiile, cât și jocurile de pregătire de până acum au fost foarte utile și sunt convinși că i-au ajutat să devină o echipă mai bună decât cea din tur, astfel încât să nu aibă emoții la promovare. ”Până acum este foarte bine, e un cantonament benefic, ne-am pregătit foarte bine și o să ne ajute în campionat. Am avut un program foarte bun cu antrenamente și metode noi pentru mine.


Ne-am pregătit pe terenuri bune și am jucat cu echipe foarte puternice și am văzut la ce valoarea suntem. Cel mai tare adversar mi s-a părut campioana Kazahstanului”, a declarat Szalbocs Szekely.

Stagiul de pregătire a fost primul de acest tip pentru mulți jucători, atât pentru cei veniți de la ACS Recaș, cum este cazul lui Szekely, dar și pentru jucătorii mai tineri, pe care Vali Velcea i-a luat în cantonament pentru a se pregăti alături de echipa mare, Bărbuț, Bocșan și Todorov. Bărbuț a povestit că a fost foarte bine primit de noii colegi. ”Este o șansă importantă deoarece, alături de alți colegi de la juniori, am făcut pasul la echipa mare. E important pentru că avem de la cine învăța, avem colegi foarte experimentați. Suntem un colectiv unit și ne-am integrat foarte repede, chiar dacă suntem mai mici, colegii ne-au primit foarte bine. Am văzut pentru prima dată Turcia, Antalya și e o amintire foarte plăcută, primul cantonament cu o echipă de seniori”, a declarat Cristian Bărbuț, cel mai tânăr atacant din lot.

Până acum, cei de la ACS Poli au întâlnit pe Tobol, campioana Kazahstanului, Khazar Lankaran, fostă campioană în aceeași țară, Neftchi Baku, campioana Azerbaidjanului, Viitorul Constanța, dar și echipe mai puțin titrate ca Magdeburg, din liga a II-a germană sua Eyupspor, liga a II-a turcă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.