Grav accident de circulație – un mort și șapte răniți

Grav accident de circulație – un mort și șapte răniți

3
DISTRIBUIȚI

accident barzava arad

Un grav accident de circulație s-a petrecut, în această dimineaţă, puţin după ora 5, pe DN7, în apropierea localităţii Bârzava , în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa şi alte şapte au fost rănite. Conducătorul unui autoturism marca Volkswagen, care circula dinspre Deva spre Arad, la ieşirea din localitatea Bârzava a intrat pe contrasens  şi s-a ciocnit frontal cu un TIR.


 În urma impactului deosebit de violent,  şoferul Volkswagen -ului a murit pe loc. Ceilalţi patru pasageri au fost scoşi, după intervenţia Detaşamentului de Descarcerare al ISU Arad, din autoturism, fiind apoi duşi la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Şi cei trei răniţi din TIR au ajuns tot la spital. Încă nu au fost stabilite cauzele producerii acestui accident, însă poliţiştii spun că este posibil ca şoferul Volkswagen-ului să fi adormit la volan sau să fi suferit un infarct.

3 COMENTARII

  1. unde are loc pt pasageri? camionul nu e pt transportat PASAGERI. se numara locurile dotate cu centuri de siguranta, nu citi incap in spatiul de dormit, pe motor etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.