Grindeanu l-a ironizat pe Popoviciu în legătură cu candidatura pedelistului la șefia...

Grindeanu l-a ironizat pe Popoviciu în legătură cu candidatura pedelistului la șefia CJT: “Ne-am securizat funcţia de pe acum”

1
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu op

La jumătatea lunii februarie deputatul PDLTimiş Alin Popoviciu anunța cu mare aplomb că parlamentarii PSD Timiş l-au chemat să candideze pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş în 2016. El s-a lăudat și că i-a dat sfaturi competente edilului-şef Nicolae Robu în avion, în drum spre Timişoara, pentru o mai bună gestionare a problemelor oraşului.  Întrebat despre povestea lui Popoviciu, la o zi după declarațiile făcute de acesta, Robu a ţinut să asigure că nu i-au fost oferite astfel de sfaturi şi că Alin Popoviciu doar a asistat la acele discuţii, declarând despre deputat că „nu aş spune că este un mincinos, dar îi place să fabuleze”.

Fără a comenta valoarea de adevăr a afirmaţiilor lui Popoviciu, deputatul Sorin Grindeanu a declarat la finele acestei săptămâni că îşi doreşte ca Alin Popoviciu să intre în cursă pentru şefia CJT în anul 2016.


„Acum vom vedea cum mai rămâne cu PDL-ul ăsta, că din ce văd din bătăliile interne s-ar putea să se spargă în mai multe bucăţi. Dacă va fi candidat domnul Alin Popoviciu, în mod cert, trebuie să ne concentrăm pe celelalte alegeri în 2016 pentru că zic că alegerile la consiliul judeţean sunt închise de acum şi eu zic că ne-am securizat funcţia de pe acum”, a detaliat pesedistul.

 

1 COMENTARIU

  1. Excelenta replica lui Grindeanu !
    Popoviciu il imita pe jupanul cel mare de la PDL, / cu odezinvoltura care tradeaza antrenament si o lips totala de jena …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.