Impact mortal între un microbuz şi un camion după o depăşire la...

Impact mortal între un microbuz şi un camion după o depăşire la risc GALERIE FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1824120671">

DSC_0204(1)

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această dimineaţă pe drumul care leagă Albină de Moşniţa Nouă. Un microbuz al firmei de panificaţie Silva Pan s-a angajat într-o depăşire, iar când a intrat pe contrasens s-a ciocnit frontal de un camion care circula regulamentar.  În urma impactului violent, cele două maşini au fost proiectate pe câte o parte a drumului. Şoferul microbuzului a murit pe loc, în timp ce pasagerul din dreapta a rămas prins între fiarele contorsionate. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a scoate rănitul din microbuz. Şoferul camionului a suferit răni uşoare. Circulaţia în zonă este blocată, la faţa locului sosind mai multe echipe de intervenţie. Vom reveni cu amănunte.

2 COMENTARII

  1. Asa le trebuie,ca asteapta sa-i fereasca altii! Se angajeaza in depasiri ,fara sa tina cont ca din sens opus vin masini! De astia nici nu trebuie sa-ti para rau! Pacat de cei nevinovati,inplicati in accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.