Întâlnirea celor care au pierdut prea devreme ființe dragi. Povestea unui ONG...

Întâlnirea celor care au pierdut prea devreme ființe dragi. Povestea unui ONG inedit

0
DISTRIBUIȚI

11364_467368436645698_1467585574_n

Părinţii, copiii, partenerii de viaţă a miilor de persoane tinere din Timişoara care au plecat prea repede dintre noi au, din luna martie a anului trecut, un sprijin. Organizaţia „Există viaţă după doliu”, alcătuită din voluntari şi din specialişti, ajută timişorenii aflaţi în suferinţă să treacă mai uşor peste pierderea unui om drag pentru a preveni depresii, îmbolnăviri grave sau chiar sinucideri.

În premieră, în perioada 26-29 aprilie 2013, la Predeal, asociaţia organizează o tabără gratuită pentru cei afectaţi de doliu, după ce proiectul depus a fost printre câştigătorii din unui program de granturi privat, iar înscrierile se pot face până la data de 15 martie.


„Serviciile oferite constau în şedinţe de consiliere psihologică sau psihoterapie individuală, precum şi din consiliere de grup prin existenţa unui grup de suport”, a explicat Alina Sîrbu, coordonator şi psihoterapeut, colaborator al asociaţiei „Există viaţă după doliu”. Asociaţia este non-profit, fără afiliere politică sau religioasă, care a luat fiinţă în august 2010. Anual, în România mor peste 50.000 de persoane sub 60 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.