Ioan Păun Otiman, secretarul general al Academiei Române, audiat de Poliţie pentru...

Ioan Păun Otiman, secretarul general al Academiei Române, audiat de Poliţie pentru cesionarea unei părţi din casa Coandă

0
DISTRIBUIȚI

ioan paun otiman

Secretarul general al Academiei Române, Ioan Păun Otiman, a fost audiat de poliţiştii bucureşteni în legătură cu o sesizare a Curţii de Conturi potrivit căreia a fost cesionat etajul casei familiei Coandă unei persoane fizice, deşi statul avea drept de preempţiune, potrivit unor surse din Poliţie, anunţă Mediafax. Anchetatorii bucureşteni fac verificări cu privire la cesionarea drepturilor litigioase pentru etajul casei care a aparţinut familiei Coandă, din Bulevardul Lascăr Catargiu nr.


29, au precizat sursele din Poliţie.

Conform surselor citate, Curtea de Conturi a sesizat Serviciul pentru Investigarea Fraudelor din cadrul Poliţiei Sectorului 1 cu privire la faptul că în anul 2009 Academia Română ar fi fost cesionat casa din Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 29, deşi statul ar fi avut drept de preempţiune. Parterul casei familiei Coandă din Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 29 se află în proprietatea privată a statului şi în administrarea RA-APPS, în timp ce drepturile litigioase pentru etajul imobilului au fost cesionate de Academia Română către o persoană privată, Marina-Vivien Slivinschi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.