Jucătorii de la ACS Poli au reluat antrenamentele la Timișoara

Jucătorii de la ACS Poli au reluat antrenamentele la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Jucatorii de la Poli
Jucătorii au început pregătirile pe stadionul Dan Păltinișanu. FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

După două zile libere la întoarcere din cantonamentul din Antalya, echipa a avut azi după-amiază primul antrenament de la revenirea la Timișoara. Fotbaliștii au spus că a fost un cantonament foarte util pentru retur, când se va da lupta finală pentru promovare. Cantonamentul din Antalya a durat 18 zile și a cuprins antrenament, precum și șapte meciuri de verificare. Pentru mare parte dintre jucători, a fost primul cantonament de această anvergură din cariera de jucător profesionist. Nicu Boldea, golgheterul lui ACS Poli, a mai fost într-un singur cantonament în străinătate, în Serbia, sezonul trecut cu ACS Recaș. ”Eu am mai fost în Serbia, dar este primul cantonament de această anvergură.


În Antalya au fost diferite vremea, starea terenurilor, intensitatea antrenamentelor, programul, vitaminizarea. Cred că acest cantonament ne va ajuta în abordarea returului”, a declarat atacantul venit vara aceasta pe stadionul ”Dan Păltinișanu”. Jucătorii sunt de părere că returul va fi mult mai dificil decât turul deoarece consideră că echipele din vârful clasamentului nu au renunțat la lupta pentru un loc în Liga I. ”Campionatul va începe abia acum, iar toate echipele își vor lua măsuri suplimentare când vor juca împotriva noastră”, a declarat Andrei Artean.

În Antalya, alb-negrii au jucat contra turcilor de liga a II-a de la Eyupspor, kazahilor Khazar Lenkoran,  campioanei Azerbaidjanului, Neftchi Baku, germanilor de liga a IV-a de la Magdeburg, campioanei Kazahstanului FC Tobol, echipei de Liga I Viitorul Constanța și campioanei Muntenegrului, Buducnost Podgorica. Cu acești adversari, ACS Poli a înregistrat patru victorii și două egaluri. Fotbaliștii sunt de părere că cel mai atre adversar a fost FC Tobol, echipă cu care ACS Poli a terminat la scorul de 1-1. ”Cei de la Tobol mi s-au părut cei mai puternici. Deși a terminat la egalitae, ne-au pus cele mai multe probleme. Îi văd printre primele formații din Liga I de la noi, au jucători tineri care cunosc foarte bine jocul, au viteză și meciul nostru cu ei a fost superior multor meciuri pe care le-am văzut în Liga I la televizor”, a explicat Nicu Boldea. Echipa va relua pregătirea la Timișoara. Miercuri, ACS Poli va juca un amical la Lugoj, cu Vulturii, echipa de liga a III-a, începând cu ora 15.00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.