„Leii” din Banat continuă seria înfrângerilor în deplasare. Au plecat de la...

„Leii” din Banat continuă seria înfrângerilor în deplasare. Au plecat de la Sibiu cu capul plecat

0
DISTRIBUIȚI

BCT ORADEA04_resize

BC Timișoara continuă seria de rezultate proaste în deplasare și la Sibiu, unde au pierdut cu 82-76. Deși Sibiul este o echipă cu probleme, după încă un sezon în care sunt aproape să rateze calificarea în play-off, echipa antrenată de Srdjan Jovanovic nu a putut să se impună și se îndepărtează de primele patru poziții din clasament.


Sibieinii au început foarte slab meciul și părea că totul va curge în favoarea alb-violeților. Timișorenii au câștigat primul sfert cu 17-28, după o bună bucată de joc în care gazdele nu s-au mobilizat în apărare. Sibienii au revenit însă în forță în sfertul al doilea și au egalat după 17 minute de joc prin Knutson.

La pauză, s-a intrat cu 44-39, o diferență de la care bănățenii puteau reveni. Sfertul al treilea a fost mai echilibrat, însă tot echipa din Sibiu intra în avantaj în ultimele zece minute, cu 61-54.  BC Timișoara s-a apropiat de gazde pe final și a dat impresia că pot câștiga partida. Pe final, ambele echipe au acumulat cinci greșeli personale, s-a intrat în penalizare, și deși Sibiul a și ratat de la linia de libere, cele două puncte au rămas în Sala Transilvania. Dominique Archie a fost cel mai bun marcator pentru bănățeni, cu 27 de puncte, urmat de Zlatko Jovanovic, cu 17 puncte și Robert Sarovic, 11 puncte. De la Sibiu, au marcat peste 10 puncte Austin, 23 de puncte, Gruev, 17 puncte, Christopher Lee, 14 puncte și Jenkins, 12 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.