”Leii” din Banat își doresc prima victorie în deplasare din retur

”Leii” din Banat își doresc prima victorie în deplasare din retur

0
DISTRIBUIȚI

BCM ELBA07_resize

BC Timișoara joacă sâmbătă în deplasare la Sibiu, iar alb-violeții au mare nevoie de o victorie pe malul Cibinului. În 2013, singurul meci câștigat de timișoreni în deplasare a fost chiar la Sibiu, în sferturile Cupei României, însă în meciurile din campionat, bănățenii nu au câștigat niciun meci pe terenul adversarului anul acesta.

BC Timișoara s-a impus în trei dintre confruntările din returul campionatului, cu Energia Rovinari, CSM Oradea și Dinamo. În condițiile în care campionatul este foarte echilibrat, elevii lui Srdjan Jovanovic nu își mai pot permite încă un pas greșit cu o echipă din jumătatea inferioară a clasamentului, mai ales după meciul pierdut la Pitești. Alb-violeții au însă avantajul moral al celor trei victorii obținute contra Sibiului sezonul acesta.


”Sibiul a avut jucători noi în ficare meci ce l-am jucat împotriva lor. Acum au rămas fără Mihai Paul, dar sunt o echipă bună, au fost aproape să bată pe Oradea și au câștigat la Pitești. Cu siguranță își vor dori victoria, de aceea trebuie să jucăm tare pentru a câștiga cât mai multe meciuri până la sfârșitul sezonului. Eu îmi doresc să joc bine indiferent că e deplasare sau meci pe teren propriu. În clasamentul cmapionautlui, în două săptămâni poți fi pe locul opt sau pe locul doi”, a declarat antrenorul Srdjan Jovanovic. Acum, BC Timișoara face parte din plutonul celor cinci echipe cu 37 de puncte, cu 15 victorii și șapte înfrângeri.

CSU Sibiu este acum pe locul 10, cu 33 de puncte. Teoretic, echipa din Ardeal nu a pierdut încă o calificare în play-off, dar faptul că sibienii i-au dat drumul lui Mihai Paul să se întoarcă la Cluj indică faptul că adversarii de sâmbătă ai timișorenilor sunt deja cu gândul la sezonul viitor. ”Sperăm să jucăm bine, pentru că în acest sezon am avut oscilații de formă. Trebuie să încercăm să ne intrăm în formă pentru că vine play-off-ul. Sibiule este o echipă bună, dar i-am bătut în Cupă și trebuie să facem și asta acum. Am pierdut mai multe jocuri în deplasare și nici acasă nu am jucat foarte bine și trebuie să depășim seria de înfrângeri în deplasare”, a declarat Robert Sarovic, căpitanul echipei. Meciul se va juca sâmbătă, de la 16.30, și va fi arbitrat de Laurențiu Grigoraș, Mircea Șerban și Dragoș Nicolae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.