“Leii din Banat” vor să învingă deținătoarea SuperCupei

“Leii din Banat” vor să învingă deținătoarea SuperCupei

0
DISTRIBUIȚI

BCT ORADEA09_resize

După victoria contra liderului, BC Timișoara joacă săptămâna această în deplasare la  Pitești. Alb-violeții si-au propus 2 puncte din acest meci, mai ales că apoi urmează o serie de alte partide mai accesibile, iar echipa poate reveni pe poziția a doua în clasament. Atmosfera de la BC Timișoara este din nou una foarte bună după ce au învins liderul CSM Oradea. Echipa se află pe poziția a patra a clasametului, cu 34 de puncte, la egalitate cu BC Mureș, de pe locul 3, și U Cluj, de pe locul 5, și la doar un punct în urma Craiovei. Piteștenii au surprins la începutul sezonului când au învins campioana CSU Ploiești la prima ediție a SuperCupei României, dar au avut apoi un parcurs inconstant și acum se află pe locul 11, departe de play-off.


Srdjan Jovanovic speră ca elevii săi să nu desconsidere partida, mai ales că piteștenii au jucat bine anul acesta pe teren propriu și au pus probleme multor echipe.

”După meciul foarte bun cu Oradea avem o atmosferă bună și vrem să demonstrăm că putem juca la fel de bine și cu alți adversari. Ne pregătim la maximum și îi respectăm pe cei de la Pitești, au jucat bine sezonul trecut și sezonul acesta, sunt deținătorii SuperCupei și au o echipă bună, de aceea vrem să jucăm bine contra lor. Este adevărat că după victoriile importante poate interveni o relaxare ce poate fi periculoasă. Și Piteștiul are șapte străini, vom vedea pe cine vor lăsa în afara lotului. Va trebuie să jucăm bine și să nu le permitem să preia conducerea”, a declarat antrenorul ”leilor” din Banat. Daniel Tudosă va fi apt pentru acest joc, așa că bănățenii nu vor mai avea problema de a juca în șapte jucători mare parte a meciului. Unul dintre jucătorii cei mai în formă este Delvon Johnson, care a reușit în meciul precedent recordul carieri la recuperări, 20. ”Niciodată nu am făcut 20 de recuperări într-un meci. Va trebui să luptăm la Pitești cum am făcut-o în meciul trecut, astfel încât să obținem victoria. Întotdauna după victorii e o atmosferă bună, trebuie să continuăm să câștigăm”, a declarat pivotul american de la BC Timișoara. Meciul cu BCM U Pitești se va juca vineri de la ora 18 și va transmis pe Digisport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.