Mașină burdușită cu țigări descoperită în “patria contrabandei”. Câte pachete au confiscat...

Mașină burdușită cu țigări descoperită în “patria contrabandei”. Câte pachete au confiscat polițiștii

9
DISTRIBUIȚI

Stanca-Costesti-01

Polițiștii au mers ieri la locuința unei femei din Stamora Moravița, suspectată pentru evaziune fiscală și contrabandă.


În curtea locuinței, într-o mașină, polițiștii au găsit aproape 6.000 de pachete de țigări de contrabandă. Țigările, de diferite mărci, erau ascuse în portiere, în bord, în portbagaj și sub capota motorului.

Roxana T., de 31 de ani, a declarat că autoturismul și țigările îi aparțin unui cetățean sârb. Mașina și țigările au fost ridicate pentru cercetări și predate Direcţiei Vamale Timişoara. Femeia este cercetată penal pentru evaziune fiscală și contrabandă. Acțiunea a fost organizată cu ajutorul jandarmilor și a polițiștilor de frontieră din Deta.

 

 

9 COMENTARII

  1. Fratilor lasati femeia in pace, m-am hotarat da desist … eu stiu, spun tot, adica va pot indruma sa-l /sa-i aflati pe cei ce au bagat tigarile in satul ala. Dar sincer erau pentru propriul lor consum, asa mi-au zis !

  2. De ce nu scrieti adevarul ? Saulica si gruparea lui au incercat sa o deposedeze pe individa de tigari in trafic si nu a reusit. Asa ca au sunat la 112 si asta a fost tot. Jaf la drulul mare, un mod de operare practicat de ceva vreme in zona si nimeni nu ia nici o masura. ,, Patria contrabandei,, este si in Caras si in alte zone cu punct de trecere, ti sa pus tie pata pe Moravita asta!

  3. Dar ce cautau politisti de frontiera din Deta acolo in Moravita? Cei de la Moravita unde erau? Se „concentrau” pe activitatea din vama? Baietelul cu freza pe spate, tanarul gigolo, imputernicit la conducerea politiei din vama unde era? Femeia aia a trecut cu masina plina cu 11 baxuri prin vama ca prin branza?

  4. astea sigur, sigur n-or trecut prin vigilenta vamesului roman, le-au parasutat martienii in curtea fomeii si-or venit haiducii sa ia de la bogati si sa dea/ dee la saraci, oameni rai, ce oameni rai…

  5. ati arestat toata vama dar pe adevarati banditi iati lasat acolo sta sturza cristian sisi face de cap da drumu la tigari ca la el acsas ca swtirea sefilor trebuie sa alimenteze cineva si maisinille lui 2 a4 din 2011 un jep si jocurile la cazinou ca iou intrat in sange si olteni de langa el stie el mai bine.rusine sturza dute langa ceilanti ca lipsesti din lot ia sai faca ANI un control la avere

  6. nati arestat pe cine trebuie sau pe toti sta sturza si da drumu la tigari ca la el acas asta e ce sa faca si el trebuie alimentate si cele 2 a4 din 2011 si jepu si jocurile la cazino ia sai faca ANI un control la avere ce zici cristi tiar place si tie si la oltenasi tai

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.