Mașină „căptuşită” cu ţigări de contrabandă, descoperită-n vama Moraviţa

Mașină „căptuşită” cu ţigări de contrabandă, descoperită-n vama Moraviţa

1
DISTRIBUIȚI

 

Poliţiştii de frontieră au descoperit, astăzi, o maşină plină cu ţigări cu ţigări de contrabandă îdescoperire tigarete 003n vama Moraviţa.


 În jurul orei 15.30, pe sensul de intrare în ţară s-a prezentat la controlul specific cetăţeanul român Gabriel T., în vârstă de 46 ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Austria. În urma controlului fizic efectuat asupra maşinii s-au găsit ţigări de contrabandă ascunse în aripile laterale, la motor şi într-un locaş special amenajat în locul roţii de rezervă. Astfel, au fost inventariate un număr de 4.500 pachete ţigări cu timbru Serbia, marca „Marble”. Ţigările şi autoturismul au fost ridicate în vederea confiscării de către inspectorii vamali din cadrul  Biroului Vamal Moraviţa Poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale  pentru şofer sub aspectul săvărşirii infracţiunii de contrabandă.

1 COMENTARIU

  1. Bravo domn Furcea, mare om ,mare caracter, bun profesionist … la mai multe, ne punem mari sperante in dumneavoastra sa faceti putina ordine pe acolo printre aia care nu vor sa fie cuminti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.