Mașina primarului din Deta, pedelistul Petru Roman, abandonată după ce a provocat...

Mașina primarului din Deta, pedelistul Petru Roman, abandonată după ce a provocat un accident în serie UPDATE Cine şi-a asumat incidentul

14
DISTRIBUIȚI

masini deta 2

Mașina folosită de primarul din Deta, pedelistul Petru Roman, a făcut varză azi-noapte cinci mașini parcate pe o stradă din localitate. Poliția Timiș a confirma faptul că azi-noapte la ora 23.30 a fost primit un apel la 112, de la unul dintre proprietarii mașinilor distruse, treziți din somn de izbitura puternică. Cel mai probabil, mașina a venit în mare viteză și a pierdut controlul volanului, intrând în autoturismele parcate. Când au ajuns la fața locului, agenții au găsiut abandonată un Renault cu numărul de înmatriculatre B 05 TVZ. Unii dintre localnici au susținut că mașina ar fi fost condusă de unul dintre fiii primarului și că de aceea autovehiculul ar fi fost abandonat. Pentru că nu era nimeni în mașină și nu au fost înregistrate victime, polițiștii nu au avut altceva de făcut decât să le elibereze proprietarilor de mașini dovezi pentru repararea mașinilor. Cel puțin una dintre mașini este puțin probabil că va mai fi reparată, fiind distrusă aproape integral în partea din spate.


Șoferul jeep-ului are 24 de ore să se prezinte la Poliție pentru a declara accidentul. În caz contrar, polițiștii vor face verificări pentru a afla cine a fost la volan. Localnicii știu că mașina este folosită în mod normal de primarul din Deta, însă acesta nu a putut fi contactat pentru a da lămuriri în legătură cu incidentul în care a fost implicată mașina sa. Prin intermediul avocatului său, Bogdan Roman a refuzat să facă orice fel de comentariu pe tema accidentului în care a fost implicată mașina tatălui său, Călin Roman neputând fi contactat până la ora redactării acestui articol.

UPDATE Poliţia Timiş a transmis, în urmă cu puţin timp, un comunicat de presă în care se anunţă că „în cursul zilei de azi , la sediul poliţiei s-a prezentat F. Norbert, de 23 de ani, care a declarat faptul că a condus autoturismul în seara respectivă şi a provocat accidentul. Totodată a precizat că pentru a se deplasa în municipiul Timişoara, tânărul a împrumutat autoturismul de la R. Călin, iar la ieşirea din Deta a încercat să evite un animal apărut pe carosabil, moment în care a pierdut controlul volanului ieşind în afara carosabilului. Având în vedere că accidentul a fost soldat doar cu pagube materiale şi şoferul s-a prezentat în termenul legal de 24 de ore pentru declararea accidentului, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a acestuia pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum cu amendă de 450 de lei”.

14 COMENTARII

  1. pai era de asteptat sa vina cel de serviciu caci acest individ e la cheremu lu calin,pana nu demult il folosea la scoaterea banilor din tara,ca urmare a trficului de tigari pe fasie

  2. halal politie bine rau cum era dar se pare ca afost mai bun golosie cand a facut acident pe centura i la retinut pt o perioada,dar acum ca e glavan nici macaratat,de fapt ce sa faca acest individ,pt ca e cumparat si el nu intamplator a ajuns aici. din ofiter de informati,a aj aici,sa nu uitam legaturile stranse din trecutul lor,de cand se manca gratis pe la turist.

  3. sal iau in p pe cinca ca el ii devina ,nu glavan el sta numai la tigari,si alti pe la nevastasa deaia sta noaptea pe la portile spitalului ,dar tot degeaba,casi dudau hahah vam traso

  4. eu unul cred ca daca ar avea nevoie de o dama ar apela in interior ca duar sasa au cei doi copi fete pe camera ba pe la senator ba pela sag asa ca mai informeazate fraere:

  5. aschia nu sare departe de trunchi, cum e tata asa si fii slava domnului poate se va ajunge la lumina din capatul tunelului,se va face lumina macar in acest cazz

  6. sa va iau in xula pe toti si care este problema voastra,e primar si are voie a mai facut unul si cand era vice si eu lam ajutat cu o masina cu folie pt ca il avea suspendat sa poata cirula,sa va iau pe toti muixx lu glavan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.