Mașina aruncată în aer în Sectorul 2 al Capitalei, act de răzbunare

Mașina aruncată în aer în Sectorul 2 al Capitalei, act de răzbunare

1
DISTRIBUIȚI

politia-rutiera

O mașină, care aparţine unui poliţist de la „Crimă Organizată” a luat în foc, azi-noapte, în Capitală, potrivit postului de televiziune Antena 3. Martorii povestesc că, pe la miezul nopții, o altă mașină a venit lângă cea în cauză, a rămas parcată cinci minute, apoi a plecat în trombă.


Criminaliștii bucureșteni sunt acum la fața locului și caută probe pentru a stabili dacă flăcările au pornit de la elemente explozibile. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au deschis o anchetă în acest caz. Din primele informații, proprietarul mașinii a participat la acțiunea în urma căreia frații Cămătaru au fost reținuți.

UPDATE Surse judiciare au precizat pentru Mediafax că proprietarul autoturismului nu are legătură cu cazul destructurării clanurilor de interlopi, în urma perchezițiilor DIICOT. Din primele investigaţii a reieşit că focul a fost pus din răzbunare, între fostul şi actualul proprietar al vehiculului existând neînţelegeri. Înainte de a fi incendiat autoturismul, actualul proprietar a fost sunat şi i s-a spus: „Hai să rezolvăm şi noi cu maşina aia”. Apelul a fost ignorat de proprietar, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă autoturismul a fost incendiat. Anchetatorii au stabilit că focul a fost pus în jurul orei 23.50, maşina aflându-se parcată pe Şoseaua Vergului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.