Meci de refacerea moralului pentru BC Timișoara

Meci de refacerea moralului pentru BC Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

BCM ELBA06_resize

BC Timișoara are programată o etapă intermediară miercuri, contra echipei din Miercurea Ciuc. ”Leii” din Banat au șansa să își remonteze moralul cu adversarul accesibil, întrucât echipa din Harghita este una dintre formațiile codașe ale Ligii naționale. După înfrângerea destul de neașteptată de la Sibiu, timișorenii au căzut pe locul șapte, cu 38 de puncte, după 15 victorii și opt înfrângeri. E greu de crezut că alb-violeții mai pot rata play-off-ul, întrucât următoarea echipă, Sibiul, a acumulat 11 înfrângeri deja. Astfel, timișorenii sunt vecine de clasament cu echipele cu opt înfrângeri, CSM București și Gaz Metan Mediaș, formație care stă mai bine în clasament grație unui meci în plus disputat.


Antrenorul Srdjan Jovanovic este contient că echipa are mare nevoie de o victorie.

”Mă aștept la o reacție pozitivă din partea jucătorilor, mai ales în ceea ce privește efortul. Acasă, întotdeauna am reușit meciuri bune, așa că în perspectiva partidei cu Miercurea Ciuc sunt convins că jucătorii vor respecta ceea ce le cer, dar îmi doresc o continuitate. Îmi doresc să învingem și în deplasare, nu să alternăm victoriile cu înfrângeri, cum s-a întâmplat în ultimul timp, căci asta nu bucură pe nimeni. Avem calitate în joc și trebuie să o demonstrăm din nou, așa cum s-a întâmplat în decembrie, când am legat acea serie frumoasă de victorii”, a declarat tehnicianulor ”leilor” din Banat.

Jovanovic explică cele două rezultate proaste din deplasare de la Pitești și de la Sibiu printr-o lipsă de concentrare a echipei sale. ”Muncim din plin la antrenamente, dar în același timp vorbesc cu fiecare jucător în parte, pentru a le schimba mentalitatea, pentru că unele probleme nu sunt doar «tehnice», ci vin din lipsa de concentrare, din faptul că băieții se gândesc la lucruri care nu țin strict de joc”, a mai completat tehnicianul echipei. Meciul se va juca de la ora 18.00, de la Sala ”Constantin Jude” și va fi arbitrat de Doru Vinași, Alin Roșu și Istvan Bertalan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.