Meci greu pentru handbaliști: CSU Poli primește vizita revelației campionatului

Meci greu pentru handbaliști: CSU Poli primește vizita revelației campionatului

0
DISTRIBUIȚI

HANDBAL06

După egalul de Reșița, handbaliștii alb-violeții sunt în fața unui nou meci dificil, de data aceasta pe teren propriu. Sâmbătă, Poli joacă împotriva Potaissei Turda, echipă aflată în primele patru din fruntea clasamentului Ligii naționale. Timișorenii au început bine returul de campionat, cu o victorie contra celor de la CSM București, echipă aflată în pragul desființării și cu un egal în derby-ul Banatului, cu HC Caraș-Severin. Cum Poli încă mai trage pentru un loc cât mai sus la finele campionatului, ceea ce le-ar asigura și un parcurs mai accesibil în Cupa României, elevii lui Gligore Czari trag să câștige de meci. Nu va fi însă ușor cu Turda, o echipă din care Horațiu Gal a reușit să scoată aproape maximul. ”Sâmbătă ne așteptă un meci dificil, contra unei echipe care joacă un handbal frumos. Turda este o surpriză plăcută a campionatului, nimeni nu se aștepta ca Turda să aibă rezultatele acestea, dar au demonstrat că atunci când este liniște, apar și rezultate.


Lotul lor este bine echilibrat, cu jucători cu experiență și jucători tineri care vor să facă performanță. Știm că vom avea mult de furcă, dar la ora actuală, atmosfera este bună, mai ales după ultimul meci. Ne dorim să jucăm macar la fel la Reșița, cu ambiție și determinare. Sunt 2 puncte necesare pentr noi”, a declarat antrenorului lui Poli.

După meciul de la Reșița, câțiva jucători au ieșit cu accidentări. Este vorba de Fenici, Marius Ignat, Mrakic și Torbica, care nu a mai jucat în a doua repriză în meciul de luni. Până la ora meciului, Gligore Czari speră să aibă tot lotul valid. Jocul ardelenilor se bazează mult pe coordonatorul Raul Marian. De aceea, se poate spune că va fi și o luptă a jucătorilor de pe acest post, între Marian și Fenici.

Căpitanul lui Poli spune că echipa nu este obosită, deși la Reșița a fost un meci de mare luptă.  ”E un meci foarte important pentru noi, vrem să jucăm cât mai bine și să câștigăm. Nu vrem să facem pași greșiți acasă, avem un obiectiv de îndeplinit și după părerea mea, suntem pregătiți pentru meciul cu Turda. Nu suntem obosiți, ne revenim până sâmbătă. Turda este o echipă impreviziblă, care acum joacă bine și acasă și în deplasare. Vom avea un meci destul de greu, pentru că au o apărare avansată”, a declarat Cristian Fenici. Meciul cu Turda va fi arbitrat de brigada Claudiu Belean-Valentin Calina. Partida va începe  sâmbătă, la ora 17.00, în Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.