SCANDALOS Bărbatul acuzat că și-a violat fiica de 11 ani și a...

SCANDALOS Bărbatul acuzat că și-a violat fiica de 11 ani și a transformat-o în sclavă, lăsat în libertate de judecători

4
DISTRIBUIȚI

monstru viol fata

Un bărbat  a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, incest şi rele tratamente aplicate minorului. Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, hunedoreanul a profitat de faptul că i-a fost încredinţată fiica de instanţa de judecată, în urma divorţului, a plecat cu ea în Cipu şi a tratat-o ca pe o sclavă, a violat-o, a obligat-o să-i gătească şi să cureţe locuinţa şi a ţinut-o înfometată

„Din cercetările efectuate până în prezent, s-a stabilit faptul că inculpatul, în cursul lunii martie 2009, a plecat în Cipru luând-o cu el şi pe fiica sa minoră de 11 ani, care i-a fost încredinţată în baza unei ordonanţe prezidenţiale.


S-a mai stabilit că, pe timpul şederii în Cipru, inculpatul a întreţinut cu fiica lui minoră de 11 ani raporturi sexuale, împotriva voinţei ei, o obliga să facă mâncare şi curăţenie, o bătea cu pumnii şi picioarele, o lăsa fără mâncare şi o supunea la o serie de alte violenţe şi abuzuri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, procurorul Adina Velescu.

Potrivit acesteia, expertiza medico-legală psihiatrică a arătat că fetița a fost abuzată fizic, emoţional şi sexual. „S-a dispus reţinerea pe timp de 24 de ore a inculpatului Hobeanu Ion, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, incest şi rele tratamente aplicate minorului, iar apoi inculpatul a fost prezentat la Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii au dispus arestarea acestuia pe o perioadă de 29 de zile”, a mai spus Velescu. Inculpatul a făcut recurs la măsura arestării preventive care va fi judecat de Curtea de Apel Alba Iulia.

UPDATE În urma judecării recursului, Curtea de Apel Alba Iulia a admis recursul lui Hobeanu, care urmează să fie pus în libertate.

 

4 COMENTARII

  1. Daca e adevarat,animalul asta trebuie scos din societate! Cred canu exista pedeapsa suficienta pentru asa un „om”!!!!
    Dar,in spiritul legii,se va incerca reeducarea…..
    Ave chicken!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.