Ultima aroganță a pedelistului Popoviciu: “M-au rugat parlamentarii PSD să candidez la...

Ultima aroganță a pedelistului Popoviciu: “M-au rugat parlamentarii PSD să candidez la consiliul județean în 2016”!

1
DISTRIBUIȚI

alin popovici cupar inceputi

Pesediştii din Timiş îl vor candidat la şefia Consiliului Judeţean Timiş în 2016,  în vreme ce relaţia sa cu primarul Nicolae Robu devine pe zi ce trece mai cordială.  Este vorba despre deputatul Alin Popoviciu care a ieşit astăzi în conferinţă de presă să povestească ce a mai făcut în ultimele săptămâni.


„Am fost rugat de nişte colegi parlamentari PSD, care au spus că eu sunt şansa lor. Aşa s-au exprimat! Mi-au spus că eu sunt şansa lor ca ei să preia PSD ul în Timiş, m-au rugat să candidez la şefia CJ peste patru ani, pentru că altfel ei nu vor mai prelua PSD Timiş. Oricum, bănuiesc că Titu Bojin a fost destul de abil să vadă care dintre ei s-a albit la faţă. Nu am spus că voi candida, nici că nu voi candida. Domnul Bojin mi-a cerut să candidez la regiune, că el mai vrea un mandat”, a explicat Popoviciu.

Recent deputatul a călătorit cu avionul, alături de primarul Nicolae Robu, cu care spune că s-a înţeles de minune. Alin Popoviciu spune că i-a făcut şi două sugestii primarului. „Am discutat despre parcarea din spatele primăriei, că ar trebui să fie lăsată în weekend liberă. I-am spus că dacă tot a preluat din nou pasajul din Piaţa Operei, cred că la sugestia unor oameni de afaceri de bine din Timişoara, cu care am discutat, este o idee foarte bună ca Muzeul Revoluţiei să fie făcut în Piaţa Operei  şi mi-a spus că este o idee foarte bună”, a detaliat Popoviciu.

Cât despre briefing-ruile de presă pe care le critica, Popoviciu s-a mai înmuiat. Deputatul a admis că „domnul primar spune că sunt utile. Dacă aşa vrea el să facă, aşa să facă”.  Concluzia a fost simplă. „Din discuţii mi-am dat seama că nici primarul nu se simte bine cu partea stângă şi vom ajunge împreună cumva şi cândva”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.