Nume grele ale muzicii comerciale româneşti, la prima ediţie a festivalului Xland

Nume grele ale muzicii comerciale româneşti, la prima ediţie a festivalului Xland

0
DISTRIBUIȚI

antonia1

Primul festival de „muzică comercială“ organizat la Timişoara va avea loc pe 9 martie la Centrul Regional de Afaceri şi portă numele de Xland Music Festival. „Este primul festival de muzică comercială din Timişoara, un maraton de opt ore.


Vrem să demonstrăm că se pot face evenimente de acest fel şi în oraşul nostru. Oricum, e o manifestare care nu s-a mai făcut în Timişoara“, a declarat Francesco Delgado, din partea organizatorilor.  Prima ediţie a evenimentului îi are ca invitaţi pe Antonia, Guess Who, Corina, Raluka, X Avenue, Feli Donose, Silviu Paşca, Dgentleman, Victor Diaz, James Braddock, Maryliss, Benito, DJ Zhanna (singura DJ-iță topless din vestul României), Boyfriend, Geo Da Silva şi Mars Holey, spectacolul urmând să fie prezentat de Cosmina Păsărin.

Evenimentul este organizat de cei de la Xland, cel mai nou studio profesionist de producţie muzicală din Timișoara, deschis anul trecut. „Credem că această reţetă va fi una pe placul timişorenilor şi ne aşteptăm să avem 4.000 de spectatori. Pregătim deja şi o a doua ediţie a festivalului în care vrem să promovăm şi artiştii care sunt la casa noastră de producţie muzicală“, a declarat Jimmy D’Azzaro, din partea organizatorilor. Biletele pentru acest eveniment costă 36 lei în avans şi 50 lei la faţa locului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.