O educatoare a lipit gurile copiilor cu leucoplast. Ce explicație incredibilă a...

O educatoare a lipit gurile copiilor cu leucoplast. Ce explicație incredibilă a avut pentru gestul său UPDATE Reacţia ISJ Timiş

2
DISTRIBUIȚI

45435435.jpg

Copii cu leucoplast lipit pe gură, “în joacă”, iar autorul acestei „glume” este nimeni alta decât educatoarea lor. Asta s-a întâmplat la Grădinița cu program prelungit nr. 23 din Timișoara. Adjunctul inspectorului școlar județean Francisc Halasz, a declarat că incidentul s-a petrecut vineri, iar un inspector școlar care a aflat de acest lucru, trecând pe la grădinița respectivă, a sesizat întâmplarea. “Educatoare a pus leucoplat pe gura a patru copii, iar ea spune că este vorba despre o nouă metodă de învățare, a făcut-o în joacă”, a explicat Halasz.


Inspectorul a mai spus că femeia este în ultimul său an de predare, de la anul ieșind la pensie. Tot el a precizat că a auzit numai lucruri bune despre această educatoare. O comisie de cercetare a fost trimisă la grădiniță pentru a face verificări în acest caz, iar la sfârșitul săptămânii vor fi făcute publice rezultatele.

UPDATE Aura Danielescu, adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Timiș, a oferit date suplimentare în legătură cu acest caz. Inspectorul a precizat că micuții sunt de la grupa mijlocie, cu vârste cuprinse între 4 și 5 ani. Danielescu a spus că, de fapt, incidentul a fost adus la cunoștința inspectoratului de către directoarea grădiniței, astăzi, la ora 9.30. Adjunctul inspectorului școlar județean a mai spus că motivul pentru care educatoarea le-a pus leucoplast pe gură copiilor nu este nicidecum o nouă metodă de învățământ, ci gălăgia. În timpul unei ore, copiii se jucau de-a albinuțele și s-au pus pe zumzăit. Iar ca să nu-i mai audă, educatoarea le-a pus leucopast pe gură. „Nu încurajăm astfel de comportamente și nu acceptăm astfel de situații”, a spus Danielescu. Nu există nicio plângere formulată de părinți, iar copiii nu au fost afectați de acest incident. Educatoarea în vârstă de 60 de ani a fost astăzi chemată la ISJ, pentru a da declarații în legătură cu întâmplarea.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.