O femeie a ajuns la spital după un accident într-o intersecție aglomerată...

O femeie a ajuns la spital după un accident într-o intersecție aglomerată din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

IMG_4985

O femeie a ajuns la spital, în această seară, în urma unui accident rutier, care s-a produs la intersecția străzilor Torontalului cu Circumvalațiunii din Timișoara.


În accident au fost implicate două mașini, un Renault cu numere de Dâmbovița și un Ford cu numere de Austria. Un trecător care a văzut ce s-a întâmplat a povestit că Renault-ul venea de pe Calea Torontalului, a trecut  pe culoarea galbenă a semaforului, la intersecția cu Circumvalațiunii, și a intrat în Ford, care a trecut pe verde. În urma impactului, o femeie din Renault a fost rănită la un picior și dusă cu salvarea la spital.

În Ford se aflau șase persoane, printre care și un copil, care au scăpat nevătămați. Polițiștii ajunși la locul accidentului i-au testat cu aparatul alcool-test pe șoferi, stabilind că aceștia nu au consumat aclool. În urma anchetei deschise de polițiști se vor stabili împrejurările în care s-s-a petrecut accidentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

1 COMENTARIU

  1. Cum se trece pe rosu ca in Timisoara n-am mai vazut. Dar daca nu exista politie…. Cite permise au fost suspendate in Timisoara anul trecut pentru trecut pe rosu? Toti care toleram acest fenomen riscam sa fim Noi victime azi, miine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.