O femeie a căzut de la etajul 17 al hotelului în care...

O femeie a căzut de la etajul 17 al hotelului în care se cazase cu o zi înainte de Ziua Îndrăgostiţilor UPDATE

0
DISTRIBUIȚI

inter

O femeie a căzut astăzi de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental, criminaliştii urmând a stabili împrejurările în care aceasta a căzut, informează surse judiciare, citate de Mediafax. Femeia de 30 de ani s-a prăbușit în faţa Braseriei Corso. Poliţiştii urmează a stabili dacă femeia, care este din Bucureşti, s-a sinucis sau a fost împinsă.


Ea se cazase în hotel cu o zi înainte de Ziua Îndrăgostiţilor.

Faţă de alte hoteluri unde geamurile nu pot fi deschise, tocmai pentru a preveni astfel de tragedii, Hotelul Intercontinental, construit în 1976, are balcoane pe care clienţii le pot folosi, iar geamurile se pot deschide. Corpul victimei a fost ridicat de cei de la Institutul Naţional de Medicină-Legală, pentru necropsie.

 UPDATE Potrivit unor surse judiciare, citate de Antena 3, femeia care s-a aruncat de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental era căsătorită. Ea nu a lăsat niciun bilet în cameră. Membrii familiei acesteia sunt audiaţi de poliţie la domiciliul lor. Femeia se cazase la hotel miercuri, la ora 14.00, plătind aproximativ o sutã de euro pe camerã. Din primele cercetări, reiese că femeia a vrut să se sinucidă, joi, când este sărbătorită Ziua Îndrăgostiţilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.