„Panterele roz” de la Danzio, în așteptarea unei partide în care pornesc...

„Panterele roz” de la Danzio, în așteptarea unei partide în care pornesc cu șansa a doua

0
DISTRIBUIȚI

baschet fete olimpia05_resize

Baschetbalistele timișorene de la Danzio au o deplasare dificilă sâmbăta aceasta, la Alba-Iulia. În tur, ”panterele roz” au câștigat meciul cu 76-58, destul de ușor, dar bănățencele joacă mult mai slab decât au făcut-o în prima parte a campionatului. Echipa pregătită de Dan Ionescu a bifat trei victorii și trei înfrângeri în retur.


Echipa din Timișoara s-a impus cu Craiova, Cluj și Rapid, dar a pierdut în fața echipelor mai bine cotate din Alexandria și Sfântu Gheorghe, precum și cu Nova Vita Târgu-Mureș, o echipă mai slab clasată.

CSU Alba-Iulia încearcă o clasare cât mai bună, după ce anul trecut echipa a fost dezămăgită că a terminat pe locul cinci și a ratat accederea în semifinale. Ardelencele sunt acum tot pe locul cinci, cu 13 meciuri câștigate și șase partide pierdute, la un punct față de locul patru, ocupat de echipa din Sfântu Gheorghe. Liderele celor de la CSU Alba-Iulia la eficiență sunt Rebecca Tobin, cu 19, 6 la acest capitol, totoodată și cea mai bună marcatoare, urmată de Amanda Thompson, cu 18,9, cea mai bună recuperatoare. De asemenea, în orașul Marii Uniri evoluează și Jovana Vukoje, fosta jucătoare de la BCM Danzio, acum lideră la capitolul pase decisive la Alba-Iulia. Meciul se va juca de la ora 17.00 și va fi arbitrat de Sorin Drugău și Ciprian Ciocan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.