Pedeliștii îl acuză pe primar că “aruncă numai cai verzi pe pereți”

Pedeliștii îl acuză pe primar că “aruncă numai cai verzi pe pereți”

4
DISTRIBUIȚI

stefan sandu si simion mosiu07

Pedeliștii din Timiș l-au atacat dur astăzi pe primarul Nicolae Robu, pe tema nedemolării Acvariului din centrul orașului, deși consiliul local a dat la schimb trei terenuri pentru recuperarea subpasajului rutier de sub Piața Victoriei și demolarea construcției de sticlă. Supărat, consilerul local Sandu Ștefan a avertizat că „acest schimb de terenuri nu mai poate avea loc, hotărârea este nulă. Îi cerem primarului să găsească calea legală prin care orașul Timișoara poate să scape de acea monstruozitate din centru.  Să ne anunțe când este problema rezolvată.  Acest oraș s-a dezvoltat pe seriozitate și pe muncă.


Din păcate, ceea ce face administrația azi nu este bazat pe administrație și muncă, dacă arunci numai cai verzi pe pereți nu poți fi numit om serios câtă vreme nu duci la îndeplinire un proiect”.

Consilerii locali Sandu Ștefan și Simion Moșiu susțin că nu doar că Acvariul nu a fost demolat, dar că acolo s-a deschis și o cofetărie în luna ianuarie, crescând astfel profitul proprietarilor. Mai mult, aceștia s-au instalat și în spațiul din Piața 700, unul din cele trei spații date la schimb, unde li s-ar fi cedat toate chioșcurile de pe linia de tramvai. „Probabil în curând va intra și în posesia celorlalte terenuri. Aici ori este vorba despre incompetență, ori de rea voință, indiferent cum e, concluzia e una. Timișorenii au fost trași pe sfoară, iar noi ne vom plânge că nu avem bani de investiții pentru că vedeți că de la București nu vine nimic”,  a completat Sandu Ștefan.

Foto: Adrian Pîclișan

4 COMENTARII

  1. Stop pdl-istilor! De cand n-ati mai trecut voi prin centru? Ei uite ca eu am trecut chiar astazi si e demolat o groaza din acvariu. Nu mai exista acolo nici urma de magazinu ala alimentar. Sunteti pe langa subiect ca de obicei.

  2. Acvariul e acolo! Termenul de demolare e demult depasit! Asta e realitatea! Ce sustin PNL-istii lingai (gen Cristian) e doar dezinformare si multa gargara !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.