Pedeliștii tună și fulgeră din cauza proiectelor “marca Robu”: “Montăm statui, vopsim...

Pedeliștii tună și fulgeră din cauza proiectelor “marca Robu”: “Montăm statui, vopsim garduri, ridicăm stadioane”

3
DISTRIBUIȚI

stefan sandu si simion mosiu03

Pedeliştii din Timiş continuă atacurile la adresa primarului Nicoale Robu.  Astăzi, în cadrul conferinţei de presă săptămânale, consilierul local Sandu Ştefan a tunat şi fulgerat la adresa realizărilor edilului şef în cursa pentru titlul de capitală culturală europeană.  „Zi de zi avem subiecte de cancan, noroc că presa de profil are sediul la Bucureşti, subiectele pe care primăria ni le oferă zi de zi se apropie foarte mult de acest domeniu. Sper să treacă acest val de subiecte sterile şi să se apuce de treabă.


Montăm statui, vopsim garduri, ridicăm stadioane. Cred că Timişoara, după o lungă perioadă de timp în care nu a beneficiat de proiecte majore, are nevoie de proiecte concrete. Timişoara nu este o comună de provincie, trebuie să începem să ne dorim mai mult decât mici gadgeturi”, a explicat pedelistul.

Legat de cursa pentru Timişoara Capitală Culturală Europeană, Sandu a declarat că „este o abordare la nivel de hobby duminical, o abordare pentru timpul liber. Ceea ce face primăria, care ar trebui să fie principalul motor, este cam inexistent.  Avem când şi când câte o acţiune care nu se încadrează în programul cultural ce corespunde cerinţelor stabilite de Comisia Europeană. În modul acesta vom rămâne doar cu visul, dacă e să rămânem, pentru că dacă e să analizăm ce a făcut Sibiul, vedem că suntem extrem de departe”, a explicat Ştefan. Acesta a comentat şi despre faptul că ICR şi-a deschis sediul la Arad, şi nu la Timişoara. „Vă daţi seama de câtă aroganţă, competenţă şi dezinteres au dat dovadă autorităţile din Timişoara, cu toate că avem un primar care a fost coleg, rector şi mai este şi liberal, cu domnul Andrei Marga. Deci vă daţi seama cât de prost ne-am calificat în acestă competiţie pentru ICR”.

Foto: Adrian Pîclișan

3 COMENTARII

  1. asta cu montatul de statui si vopsit garduri tot voua asa zisilor politicieni vi se datoreaza.de 23 de ani nu s-a facut decat asta . nu ati fost in stare de absolut nimic ,va urmariti doar interesele si criticati pe altii .nici in acesti 4 ani ai lui ROBU nu se va face nimic la TIMISOARA ,la fel cum nu se va face nimic in cei 4 ani de guvernare PONTA -USL .ce-i asa de greu de inteles?

  2. Din pacate, chestia cu stilul pompieristic mi se pare valabila… Robu mai are, bineinteles, vreme sa demonstreze ca realmente face ceva Primaria.
    In orice caz, campania pentru titlul de capitala culturala nu a inceput inca – ceea ce se intampla din 20 decembrie 2012 incoace nu se poate numi campanie…

  3. Eu mai sper, ca Robu sa-si revina, pe ultima suta de metri! O fi intrat si el in lumina violeta , pe care a vazut-o Geoana! Sper sa nu fie greblat de tot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.