Pentru ce proiecte visează preşedintele CJ Timiş bani de la Bucureşti

Pentru ce proiecte visează preşedintele CJ Timiş bani de la Bucureşti

1
DISTRIBUIȚI

bojin flori

Titu Bojin , şeful Consiliului Judeţean Timiş, s-a arătat optimist cu privire la banii care vor veni de la Bucureşti pentru proiectele judeţului Timiş. Ieri a avut loc întâlnire cu parlamentarii judeţului Timiş, a doua din acest an, pentru stabilirea proiectelor prioritare după aprobarea bugetului naţional. Deşi singurul care a primit finanţare este proiectul de construcţie unei noi aripi la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu, Bojin a dat asigurări că cel mai probabil vor veni bani de la ministere pentru alte realizări.


„Proiecte pe care noi le şi punem pentru finanţare pot fi discutate în sensul complet în măsura în care putem discuta de un minister sau altul să putem fi sprijiniţi în realizarea centru internodal pe care l-am tot mişcat şi cu care suntem cu actele în ultima linie. Putem trece la cumpărarea terenurilor în zona aeroportului ne mai trebuie o semnătură de la Ministerul Transporturilor ca să putem să demarăm acest proiect. Avem cele două tronsoane pe care le ştiţi. Unul care deja este pregătit şi a fost discutat şi cu CNADNR privind centura Timişoarei, de asemenea cu o simplă semnătură din partea ministerului pentru a putea demara lucrările pentru partea de Sud a centurii”a povestit detaliat CJT . Pentru a fi şi mai convingător, Bojin a promis „fiţi convins că se vor duce la ministere şi îi voi trage de mânecă să meargă cu mine acolo unde au acces la ministerul respectiv pentru că nu voi sta fără să mă duc la Bucureşti”. La prima întâlnire din acest an, pe acest subiect au fost stabilite nu mai puţin de zece priorităţi, asta înainte ca Timişul să fie uitat la planificarea bugetului şi împărţirea funcţiilor de şefi şi secretari de stat.

1 COMENTARIU

  1. Asteptam continuarea centurii orasului, asta arde cel mai mult! Ne sufocam de camioane si de masinile aflate-n tranzit.
    Daca nici acum cand sunt toti „de-o mama” nu se poate, propun sa nu mai incercam nimic. Stam cuminti si asteptam sa vina din cer….meteoritul, asta ca sa faca el centura si strazi pe care sa putem circula……

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.