Peste 70 de presupuși membri ai unei rețele care vindea cannabis și...

Peste 70 de presupuși membri ai unei rețele care vindea cannabis și hașiș din Spania, audiați de procurorii DIICOT

0
DISTRIBUIȚI

droguri-31

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) audiază 72 de persoane într-un caz de trafic de droguri pe Valea Prahovei, acestea fiind aduse în urma a 13 percheziţii desfăşurate azi dimineaţă, potrivit Mediafax.


Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti, împreună cu poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, au făcut 13 percheziţii domiciliare în mai multe localităţi din judeţul Prahova acţiunea vizând destructurarea unei grupări infracţionale specializate în traficul de droguri de risc.

Concret, în perioada septembrie 2012 – februarie 2013, în mod repetat, membrii grupării formate din 15 persoane au vândut cantităţi mari de droguri de risc, cannabis şi rezină de cannabis (haşiş) provenită din Spania, către aproximativ o sută de consumatori de pe Valea Prahovei, mulţi dintre aceştia fiind elevi şi studenţi. Percheziţiile şi mandatele de aducere pentru cele 72 de persoane au fost puse în executare cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti şi a poliţiştilor din cadrul SPIR Prahova, iar suportul tehnic a fost asigurat de Serviciul de Operaţiuni Speciale Ploieşti. Învinuiţii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic şi consum de droguri de risc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.