“Petrecerea” pasionaților de tehnologie: cum să participi la IT Fest 2013

“Petrecerea” pasionaților de tehnologie: cum să participi la IT Fest 2013

0
DISTRIBUIȚI

students_laptop

Studenţii sunt invitaţi de reprezentanţii OSUT să îşi pună în valoare cunoştinţele din domeniul tehnologiei în cardul unei noi ediţii a IT Fest, programată pentru 6-10 martie.


În acest an, pasionaţii de IT pot participa la workshop-uri şi conferinţe care au ca temă  Antreprenoriatul Online, Introducere în Windows 8 şi Mobile Development (care include Android, Windows Phone și iOS). De asemenea, tinerii sunt invitaţi la concursuri home-made unde pot să îşi înscrie proiectul pentru una din secţiunile Programming, Design, Aplicaţii mobile, Jocuri, Hardware. Nu vor lipsi de la ediţia din acest an nici concursurile interactive, în cadrul cărora participanţii vor primi tema pe loc de la una din companiile partenere. Vestea bună este că se păstrează şi LAN Party, unde studenţii pot interacţiona şi în spaţiul virtual prin jocuri ca DOTA 2, LOL sau FIFA 13, iar la final câştigătorii vor fi premiaţi.

Dacă programul manifestării vă atrage, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pe site-ul evenimentului, www.itfest.ro. Pentru workshop-uri, înscrierile se fac până în 4 martie, pentru LAN Party până în 6 martie, iar pentru concursul cu proiecte până în 24 martie. Organizatorii spun  că înscrierile se pot face individual sau într-o echipă de maxim cinci persoane. La toate activităţile din cadrul IT Fest 2013 accesul participanţilor este gratuit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.