Ploaie de meteoriţi în centrul Rusiei. Exploziile violente au provocat răniţi. Mai...

Ploaie de meteoriţi în centrul Rusiei. Exploziile violente au provocat răniţi. Mai multe clădiri au fost evacuate

0
DISTRIBUIȚI

meteor

O ploaie de meteoriţi a provocat vineri explozii violente în stratul inferior al atmosferei deasupra regiunii Urali şi unor regiuni din centrul Rusiei, relatează AFP, citată de Antena3.


 Suflul exploziilor a spart ferestrele unor imobile, scriu agenţiile ruse citând autorităţi şi martori. Oamenii au crezut, iniţial, că un avion a explodat în zbor. Meteoritul s-a dezintegrat la intrarea în straturile mai dense ale atmosferei, dar câteva fragmente ale sale s-au prăbuşit, totuşi, pe pământ, în regiuni cu populaţie redusă, potrivit unui comunicat oficial.

„A fost o ploaie de meteoriţi. Un meteorit a explodat deasupra regiunii Celiabinsk. Suflul exploziei a spart ferestre în mai multe localităţi”, a anunţat un purtător de cuvânt al filialei locale a Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă. În oraşul Celiabinsk s-a întrerupt comunicarea cu telefoanele celulare iar unele clădiri au fost evacuate. Oficiali din cadrul ministerului de Interne au anunţat că unele persoane au fost rănite de cioburi de geam, într-o şcoală din Celiabinsk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.