Policlinica 3, în chirie la clanul țigănesc al lui Vișinel Stancu, trebuie...

Policlinica 3, în chirie la clanul țigănesc al lui Vișinel Stancu, trebuie mutată în vară. Primarul nu are soluții concrete

1
DISTRIBUIȚI

chimioterapia_si_policlinica_spit_mun01_a0860be30b

O nouă unitate spitalicească din  Timişoara trebuie să se mute, din cauza faptului că imobilul este deţinut de Vişinel Stancu, iar contractul de închiriere expiră.  Primarul Nicolae Robu a declarat astăzi că i s-a adus la cunoştinţă că până la 28 iulie trebuie să mute Policlinca 3, care funcţionează într-un spaţiu pe strada Mihai Viteazu. „Suntem în căutarea unei soluții alternative în speranța că vom reuși să mutăm această policlinică.


Negocierea cu proprietarul iese din discuție. Desigur că nu o să lăsăm policlinica în stradă”, a explicat Robu.

Dorința edilului şef este însă să mute activitatea într-un spaţiu al municipalităţii. Momentan, primăria plătește o chirie de 6.000 de lei pentru imobilul în care funcţionează clinica. La începutul lunii februraie, edilul şef anunţa că „vreau să găsesc o soluţie pentru mutarea Clinicii de Dermatologie şi pentru a pune la dispoziţie acea clădire pentru a găzdui toate centrele culturale şi toate reprezentanţele diplomatice străine în Timişoara şi, în plus, un centru pentru tineret. Este un proiect greu, n-aş vrea ca medicii care lucrează acolo şi pacienţii să îşi facă nelinişti. Mutarea clinicii se va produce cu grijă, penrtu ca noile condiţii în care ea va funcţiona să fie mai bune decât cele actuale şi cred că am dovedit că acţionez în acest spririt şi când am mutat clinica de Oncologie în locul unde ea funcţionează astăzi. Nu vă pot spune acum unde va fi mutată Clinica de Dermatologie, explorăm mai multe posibilităţi şi cu certitudine vom găsi soluţia în câteva luni”. Momentan soluţia pentru anunţul făcut la începutul lunii nu a fost găsită şi comunicată oficial.

Foto: evz.ro

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.