Poliţiştii locali s-au adunat la clacă, cu tot cu maşină, în Piaţa...

Poliţiştii locali s-au adunat la clacă, cu tot cu maşină, în Piaţa Unirii GALERIE FOTO

21
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1954772075">

politia locala unirii

Poliţiştii locali au mai dat, astăzi, un exemplu trecătorilor de cum se sfidează legea – una dintre maşinile Poliţiei Locale a stat în Piaţa Unirii cu uşile larg deschise în timp ce cinci agenţi stăteau la discuţii relaxaţi. S-au distrat fără grijă minute-n şir în timp ce maşina era parcată chiar pe piatra cubică din piaţă, în apropierea Domului romano-catolic, fix în locul unde poliţiştii locali dau amenzi pe rupte şoferilor care parchează ilegal maşinile în Piaţa Unirii. Amenda pentru parcarea în zona respectivă este între 500 şi 1.000 lei. Când au văzut că sunt fotografiaţi, agenţii au devenit brusc preocupaţi, nu înainte ca unul dintre ei să salute cu mână. Imediat, doi dintre agenţi s-au urcat în Peugeot şi au plecat din piaţă, nu înainte de a claxona de mai multe ori. Ceilalţi agenţi din patrula pedestră au plecat, oprindu-se după colţul bisericii şi urmărind vigilent ce se întâmplă în piaţă. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara, Dana Galbenu, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „erau in control, deci îşi justificau prezenţa în zona. Accesul este justificat în cazul autovehiculului aparţinând Poliţiei în cazul în care situaţia o impune pentru luarea unor măsuri imediate în anumite cazuri”.

 

21 COMENTARII

  1. eu am vazut vara trecut o patrula de 2 ,pedestra , unul halind inghetata .politie locala de 2 bani ,in componenta careia marea majoritate sunt semianalfabeti si pusi pe capatuiala .sunt total inutili in felul cum sunt astazi organizati .

  2. O turma de incapabili ,imbecili si frustrati care se cred politisti…din pacate mai sunt platiti la fel c a si un politist din Pol Romana desi nu au in comun decat denumirea de politie …o rusine pt Timisoara turma de dobitoace locale !!!
    Bravo Bota !Cand ii mai prinzi arde-i ca sunt prosti de put!
    Apropo:vitica de purtatoare de vb a maidanezilor locali a spus si care era aceea „situatie deosebita ” de au trebuit sa intre cu masina in P-ta Unirii?

  3. Am avut catieva specimene locale colegi de an la U.Slavici…erau pur si simplu penibilei!Veneau la examene in tinuta ,incercand sa stoarca o nota buna pe fondul tinutei de serviciu…patetici !

  4. cel care a filmat e un dobitoc ,sunt barman in unirii si -am vazut pe respectivu fotograf de dimineata cum a fost sanctionat de politisti
    pentru ca a urinat pe domul catolic din piata unirii

  5. Bravo Dragos……..Te iubim mult de tot…..Sabina,Loredana,Adriana.Anda,Maria,Ileana.Lenuta,Rodica,Ana,Ludmila,Helga………..Te propunem sef.

  6. Nu ii inghit pre tare pe comunitari, dar fara suparare, asta e stire?!
    Pai cand nu sunt in unirii de ce nu sunt, cand sunt de ce sunt.
    Bai Dragos Bota, ocupa-te de lucruri serioase nu de gainarii din astea.

  7. toate pizdXXX comunitare sau pus aici la comentarii cu nume ascuns, ducetiva dracu de oltenii prosti si analfabeti ca nu aveti nici o treaba, luati salar sa ne aratati cit sunteti de prosti!

  8. si ce dak mananca inghetata,nu sunt si ei oameni,unde sa manance …..voi stiti ca in 8 ore de de lucru nu au voie sa sa bage nici unde sa manance,ASTA DATORITA SEFILOR

  9. Ce stire , altceva chiar nu imi doream decat sa ii vad pe baietii astia pozati de tine, mare deranj au facut ca au intrat cu masina in Unirii, sau voi uitati unde va parcati masinile cand veniti in „misiune” va lasati ecusoanele cu PRESS in parbriz si o lasati unde va doare capul.

  10. O daaa.toti comunitarii au inceput sa spumege pe aici.Dragos,am o fugaminte: Nu le mai spune ,,politisti,,.Calitatea de politist se dobandeste in urma absovirii unei scoli de politie. Faptul ca a scris primaria pe haina lor ,,Politia,, nu ii face de loc politisti,ci niste imitatii penibile.
    I-am vazut si pe inapoiatii aia de ce se cred la rutiera.Si-au comandat geci fluorescente,caciuli (iepuri) din alea ca ale Politiei Rutiere… doar doar i-o confunda oamenii cu Politia Rutiera…
    jalnice xeroxuri…
    p.s.
    pt cine nu stie.Nu au voie sa va opreasca in trafic.Daca o fac ,se numeste abuz si trebuiesc reclamati la Parchet.

  11. Andrei, esti foarte prost informat, nu te da rotund ca nu esti nici macar patrat, politia locala, doar cei de la serviciur rutier au atestat MAI pentru oprirea autovehiculelor in trafic pentru nerespectarea anumitor prevederi , ca tu nu sti legislatia in vigoare si traiesti in trecut , astept sa te vad pe la Parchet cu o plangere penala pentru faptul ca te-a oprit un local de la circulatie

  12. Andrei chiar iti doresc sa te intalnesti cu asa zisii agenti de la politia rutiera locala si sa nu opresti ca sa vad ce patesti din cauza acestui fapt..sincer nu te vad bine..ce inseamna sa comentezi o stire si sa fii nestiutor in ale legii..mai citeste Andrei si dupa aceea comenteaza

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.