Portarul Eduard Pap a semnat în sfârșit cu ACS Poli: „Am ales...

Portarul Eduard Pap a semnat în sfârșit cu ACS Poli: „Am ales cu inima”

0
DISTRIBUIȚI

 eduard_pap_mic

ACS Poli și Eduard Pap au stabilit în sfârșit toate detaliile contracului și au bătut palma până la finalul lunii iunie. Înțelegerea a fost semnată astăzi pe o perioadă așa scurtă de timp deoarece Pap nu a terminat încă junioratul, dar din vară, cele două părți au opțiune de prelungire pe trei ani.

Deși Pap a plecat de la ACS Poli după ce a dat probe și a făcut pregătirea de iarnă cu FC Vaslui, acum jucătorul a declarat că și-a dorit foarte tare să semneze cu clubul timișorean. Eduard Pap are încredre în el și ambiția de a fi titular în poarta echipei pregătite de Vali Velcea. ”Sunt foarte mulțumit că am ajuns aici, am semnat până în vară, sper să confirm și să semnăm și un al doilea contract.


Îmi doresc să ajut ACS Poli, am ales cu inima. Sper să apăr meci de meci cât mai bine, iar în viitor, să plec de la Timișoara la o echipă din străinătate. Îmi doresc să fiu titular cu UTA, am mai spus-o, dar antrenorul va decide”, a declarat Pap la semnare actelor. Și managerul sportiv Călin Rosenblum a explicat că Pap și-a dorit mult să semneze cu ACS Poli, chiar dacă portarul a dat probe și la Borussia Dortmund. ”Am ajuns la finalul perioadei de transferuri. Pap este un jucător de perspectivă, încă junior. După foarte multe peripeții și probe pe care le-a dat la alte echipe, ne bucurăm că a ajuns să semneze cu noi. Pap și-a dorit mult să semneze cu noi și clubul a avut ocazia să ia un jucător tânăr și care este și din Banat”, a declarat Călin Rosenblum.

Eduard Pap a fost în cantonament în Spania cu FC Vaslui după ce a plecat de la ACS Poli în ianuarie, unde făcuse câteva antrenamente. Goalkeeperul naționalei de tineret a precizat că nu a fost mulțumit de ce a găsit la Vaslui, și el consideră că la ACS Poli îi va fi mai bine. ”La Vaslui nu am fost mulțuit de ce am găsit. Eu am luat decizia să vin la aCS poli și pentru mine, cred că e mai bie aici decât la Vaslui”, a declarat portarul de 18 ani. Eduard Pap a fost crescut la Școala de fotbal Marcel Băban din Jimbolia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.