Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, declarat incompatibil de Curtea de Apel...

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, declarat incompatibil de Curtea de Apel Alba Iulia. Vezi reacţia liderului liberal

4
DISTRIBUIȚI

mircea molot

Curtea de Apel Alba Iulia a respins, astăzi, solicitarea preşedintelui Consiliului Judeţean  Hunedoara, Mircea Moloţ, de anulare a actului administrativ prin care a fost declarat incompatibil de ANI în urmă cu un an deoarace în 2008 ar fi deţinut, simultan, şi funcţia de membru AGA a societăţilor comerciale de interes local la S.C. Drumuri si Poduri S.A. Deva, hotărârea putând fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit unui comunicat de presă emis, astăzi, de Curtea de Apel Alba Iulia instanţa a respins solicitarea preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, de anulare a actului administrativ prin care a fost declarat incompatibil de ANI. “Curtea de Apel Alba Iulia a respins acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamantul Moloţ Ioan Mircea (preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara) în contradictoriu cu pârâta Agenţia Naţională de Integritate. Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare”, se arată în comunicat. Potrivit sursei citate considerentele care au stat la baza acestei sentinţe vor putea fi făcute publice  după ce hotărârea va fi motivată.

Preşedintele CJ Hunedoara Mircea Moloţ a declarat că va formula recurs.


“Dacă şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va menţine decizia atunci mă voi întoarce la viaţa mea dinainte de a fi preşedinte al CJ Hunedoara. Eu nu cred că va fi nevoie să fac acest lucru. ANI m-a declarat incompatibil deoarece am făcut parte din AGA Drumuri şi Poduri desemnat de CJ. La AGA nu am fost remunerat, nu s-a intamplat nimic, iar juristii CJ nu au spus nimic despre acest lucru, ca as fi in stare de incompatibilitate. De asemenea, hotărârea CJ prin care am fost desemnat în AGA a trecut pe la Prefectura Hunedoara care nu a trimis-o înapoi. Oare nu sesiza nimeni dacă era o încălcare a legii.”, a declarat Moloţ.

Agenţia Naţionala de Integritate a anunţat în mai 2012, că „Mircea Ioan Molot s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 26.09.2008-30.01.2009, deoarece a deţinut, simultan, atât funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, cât şi funcţia de preşedinte al Adunărilor Generale ale Acţionarilor, respectiv reprezentant al unităţii administrativ-teritoriale în adunarile generale ale societăţilor comerciale de interes local la S.C. Drumuri si Poduri S.A. Deva, încălcând, astfel, dispoziţiile art. 87, alin. 1), lit. e) si lit. f) din Legea nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei, cu modificarile si completarile ulterioare”.

Foto evz.ro

 

4 COMENTARII

  1. Acest individ este reincarnarea lui iuda.Sa ia pasunile comunale de sub nasul fermierilor, in nume propriu,prin firma ficei sau prin interpusi, daca zice el, animale nu mai are este legal,moral si compatibil.Cei de la apia lucreaza in interesul fermierilor sau al hotilor.Ce zic cei de la DNA.

  2. buna seara:! imi asum tot ce scriu . lucrez intr o insitutie in care acest individ dispune angajarile dupa bunul plac! este jenant cum poate sa mai fie Presedinte de consiliu judetean. cum autoritatile statului dna, ani mai poate tolera jaful la care este supus acest judet.

  3. —–in comletare la comentariul anterior : imi asum raspunderea dupa cum am spus lucrez intrco institutie unde acest incompatibil dispune de angajari , ocuparea posturilor dupa cum doreste( si de suma pe care o dai sa ti cumperi un post- . acesta este mircea molot acest jefuitor . Rusine . esti un jefuitor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.