Prima înfrângere pentru fetele de la BCM Danzio în campionatul „Under 23”

Prima înfrângere pentru fetele de la BCM Danzio în campionatul „Under 23”

1
DISTRIBUIȚI

danzio=teleorman03

Baschetbalistele de la BCM Danzio au pierdut astăzi meciul contra echipei U 23 a Universității Cluj, la scorul de 67-65.


Dacă ar fi câștigat, timișorencele ar fi fost practic campioane naționale, deoarece ar fi avut un avans de 3 puncte în fața ardelencelor, în condițiile în care mai sunt programate două confruntări directe.

Bănățencele au început bine și au câștigat primul sfert cu 17-10. Clujncele au recuperat însă diferența în sfertul doi, câștigat de ele cu 22-15, astfelă că la pauză s-a intrat la egalitate, 32-32. În sfertul trei, ”studentele” au câștigat cu scorul parțial de 21-18, iar ultimul sfert, 15-14 pentru Danzio a fost insuficient pentru a aduce bănățencelor titlul la U 23. Cele mai bune marcatoare ale Timișoarei au fost Antoinette Thompson, 17 puncte, Marta Fodor, 16 puncte, Bianca Blanaru, 13 puncte și Adina Stoiedin, 11 puncte. De la Universitatea Cluj principalele marcatoare au fost Meszaros, 16 puncte, Jones, 13 puncte, N. Pop, 12 puncte și Ferenczi, 11 puncte. Mâine, clujencele joacă contra Olimpiei București, iar Danzio contra celor de la SCM Craiova.

 

 

1 COMENTARIU

  1. persoana care scrie articole pentru voi are mai mult de 11 ani??? articolele gen fitzuica si parerile inserate in stire nu isi au rostul. Penibil, cu asemenea „scrieri” o sa aveti un succes …garantat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.